Adrijana Lima i Marko Jarić: Slatko iščekivanje

Adrijana Lima i Marko Jarić: Slatko iščekivanje

Autor: | 23/07/2012

0

Naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić i njegova supruga, supermodel Adrijana Lima uživaju u poslednjim nedeljama njene trudnoće i slatkom isčekivanju rođenja drugog deteta. Prinovi u ovoj srećnoj porodici veoma se obradovala i njihova dvoipogodišnja kćerka Valentina koja jedva čeka da krajem leta dobije brata ili sestru. Poznati bračni par ovog puta je odlučio da pol njihove bebe sazna tek na porođaju prelepe Brazilke i jednog od zaštitnih lica čuvenog brenda „Victoria`s Secret“. Ovakvu odluku doneli su jer će se podjednako obradovati i dečaku i devojčici. Ipak, to nije sprečilo uspešne roditelje da smisle ime za svoje novorođenče, a budući da nisu sigurni za pol imaju spremne dve varijante.
- Smislili smo ime, ali to je tajna - rekla je Adrijana za američke medije i dodala da je inspiraciju našla u portugalskoj knjizi „Biblija kristala“ koju je čitala već tokom prvih meseci trudnoće.
I njen suprug nedavno je objasnio zbog čega mu nije važno da unapred zna pol bebe.
- Ne navijam ni za jedan pol. Sada kada imam kćerku ne bih mogao ni da zamislim da mi je prvo dete bio sin. Zaista mi je svejedno hoće li mi drugo dete biti muško ili žensko i uopšte ne razmišljam na tu temu. Ne želim ni da saznam pol bebe do Adrijaninog porođaja - rekao je nedavno Marko.
Nekoliko nedelja pre porođaja poznati supružnici potpuno su posvećeni svojoj kćerki Valentini koja rado provodi vreme sa njihovim kućnim ljubimcem, psom Ivi. Dok se odmaraju u svom domu u Majmiju uživaju uz zvuke flamenka kojim su „zarazili“ i preslatku devojčicu, pa je ona krenula na časove plesa.
- Valentina je dobila svoje prve flamenko cipele. Već smo počeli sa štiklama. Strašno. Moram hitno nešto da preduzmem - našalio se nedavno Marko na društvenoj mreži „Tviter“.
- Valentina hoće da je vodim da gleda crtani "Madagaskar 3D". Mislim da je zrela da je upoznam sa Brankom Kockicom.
I dok ponosni otac svoje fanove često izveštava o novostima u životu njegove kćerke, Lima se na društvenim mrežama takođe često druži sa svojim obožavaocima kojima je poverila da joj se stalno pije pivo i jede masna hrana, ali i da ovu trudnoću lakše podnosi od prve.
- Definitivno je lakše nego prvi put, možda zato što tačno znam šta mogu da očekujem. Veoma sam opuštena i imam mnogo snage - izjavila je nedavno i tom prilikom istakla da se nije mnogo ugojila, ali samo zahvaljujući svom suprugu.
- Gojim se manje nego u prvoj trudnoći zahvaljujući suprugu. Prva tri meseca vežbala sam s lakšim tegovima i radila vežbe koje su inspirisane pokretima životinja. Na primer, puzala sam kao rak po podu. To mi je stvarno pomoglo da učvrstim mišiće - izjavila je prelepa Brazilka.
Zanosna Adrijana i njen šarmantni suprug su tokom proleća posetili Brazil, pa iako su planirali da dođu u Beograd, odustali su od tog plana, tako da će u Srbiju sledeći put zajedno doći kao četvoročlana porodica.
Srećni supružnici su oduvek želeli veliku porodicu i sada su na putu ostvarenja svog cilja. Njihovu sreću nisu pokvarili ni novinski napisi, od pre nekoliko meseci, da im je brak u krizi, što čak nisu želeli da demantuju niti da upute bilo kakav komentar na takve zlurade spekulacije.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti