Marko Jarić: U poseti rodnom gradu

Marko Jarić: U poseti rodnom gradu

Autor: | 30/07/2012

0

Uspešni košarkaš Marko Jarić nedavno je doputovao u rodni grad bez porodice. Njegova atraktivna supruga, top-model iz Brazila, Adrijana Lima, koja je u poodmakloj trudnoći, i njihova dvopogodišnja kćerka Valentina ostale su u Njujorku, u domu koji srećna porodica, pored onog u Majamiju, ima i u "Velikoj jabuci".
Iako je atraktivni bračni par prvobitno planirao da zajedno sa kćerkom doputuje u Srbiju i poseti roditelje našeg proslavljenog sportiste, doktori koji vode trudnoću poznatoj manekenki su zabranili da putuje. Zanosnoj Brazilki, zaštitnom licu svetskog brenda za veš „Victoria`s Secret“, savetovano je da ne putuje avionom preko okeana budući da je let dug, a Adrijana u kasnoj fazi trudnoće.
Marko Jarić je za magazin „Hello!“ potvrdio da u Beogradu boravi sam.
- Doputovao sam u rodni grad bez supruge Adrijane i kćerke Valentine. One moraju da ostanu u Njujorku jer doktor koji vodi trudnoću moje supruge nije joj dozvolio da putuje preko okeana, budući da je u ovako kasnoj fazi drugog stanja. Inače, moja supruga Adrijana, na svu sreću, nije zahtevna trudnica - raspoloženo kaže atraktivni tridesettrogodišnjak koji vreme u rodnom gradu provodi uz porodicu i najbliže prijatelje iz detinjstva. Simpatični sportista svaki trenutak koristi da se druži sa drugovima koje dugo nije video, uživajući u poznatim restoranima na obali reke.
Ni nekoliko nedelja pre nego što će se po drugi put ostvariti kao roditelji Adrijana i Marko ne žele da znaju pol bebe, jer bi voleli da to bude iznenađenje za porodicu.
- Potpuno nam je nevažan pol bebe - ponovio je svoj stav Marko koji je nedavno objasnio zbog čega ne želi da zna da li će dobiti devojčicu ili dečaka.
 - Ne navijam ni za jedan pol. Sada kada imam kćerku, ne bih mogao ni da zamislim da mi je prvo dete bio sin. Zaista mi je svejedno hoće li mi drugo dete biti muško ili žensko, uopšte ne razmišljam o teme. Ne želim da saznam pol deteta do Adrijaninog porođaja.
U iščekivanju drugog deteta bračni par sreću zbog prinove često i rado deli sa fanovima preko društvene mreže „Tviter,“ koju oboje koriste.
- Moj stomak sve više raste, a ja osećam sve veći umor - nedavno je napisala na svom „Tviter“ profilu manekenka, koja je samo nekoliko nedelja pre toga fanovima poručila da ima mnogo snage. Ipak, prošle nedelje pozirala je za kalendar „Pireli“, te će biti jedina trudnica koja se ikada našla u prestižnom kalendaru, čuvenom po zanosnim lepoticama. Fotograf Stiv Mekari svojim objektivom ovekovečio je njenu bezvremenu lepotu, a fotografija trudne Adrijane krasiće kalendar za 2013. Ona je ponosno pozirala u kratkom topu, pokazujući svoj trudnički stomak, ali i zavidnu formu, budući da se nije mnogo ugojila.
Iako uspešni supružnici ne žele da obelodane termin kada će ponovo postati roditelji, njihovi prijatelji kažu da bi Adrijana trebalo da se porodi u drugoj polovini avgusta.
Iako je Marko neizmerno želeo da njegova kćerka Valentina prvi put poseti Srbiju i provede više vremena sa njegovim roditeljima i ostalim članovima porodice, bračni par je odustao od te ideje. Šarmantni sportista iskoristio je priliku da pre Adrijaninog porođaja sam dođe u rodni grad, pošto će po rođenju drugog deteta imati više porodičnih obaveza i neko vreme neće moći da se odvaja od supruge i dece.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin