Marko Jarić: Iznenadna promena plana

Marko Jarić: Iznenadna promena plana

Autor: | 14/12/2011

0

Nedavno je naša sportska zvezda Marko Jarić posle duže vremena došao u rodni grad. Uživao je u druženju sa porodicom i najbližim prijateljima i obilaženju omiljenih ulica, kafića i restorana. Poznati tridesettrogodišnji košarkaš, koji je zavidnu reputaciju stekao najviše igrajući u „NBA“ ligi, neizmerno se radovao što će mu se supruga Adrijana Lima i kćerka Valentina pridružiti u njegovom rodnom gradu. Očekivao je njihov dolazak krajem prošle nedelje, nekoliko dana posle njegovog dolaska. Iako je njegova supruga boravila u srpskoj prestonici dok je bila trudna, sada se posebno radovao zbog dvogodišnjekćerke koja je trebalo prvi put da dođe u tatin rodni grad.
Privlačni plejmejker uoči dolaska slavne supruge, anđela brenda „Vicoria's Secret“, objavio je na svom profilu „Tvitera“:
- U Beogradu sam. Moje devojke takođe uskoro dolaze. Valentina će biti oduševljena.
Zgodna Adrijanaje na to dodala:
- Nas dve ne možemo da dočekamo da doputujemo.
Narednog dana objavio je da je lepa tridesetogodišnjakinja sprečena da dođe i da dovede njihovu kćerku, jer joj je iskrsao angažman u Njujorku - slikanje za brend „Victoria's Secret“, čije je zaštitno lice.
- Upravo sam saznao da moje dve dame ne mogu da mi se pridruže u Beogradu. Možda ćemo se svi zajedno ovde vratiti za Božić. Sada to moram da saopštim mojoj porodici. Ovo bi mogao da bude moj poslednji „tvit“, moja baka će me možda otrovati kada joj saopštim ovu vest - duhovito je napisao atraktivni Marko.
- Jako mi je krivo što Valentina i ja nećemo moći da dođemo u Srbiju. Moram da idem u Njujork jer imam novo slikanje za „Victoria's Secret“ - nadovezala se njegova poznata supruga.
Iako je ovo bila idealna predpraznična prilika da Jarić okupi celu porodicu, roditelje, baku i suprugu i kćerku, ovaj susret mora da se odloži. Svima je  žao, naročito Markovoj baki koja je silno želela da provede vreme sa svojom praunukom i tužna je što je neće sada videti.
Zanimljivo je da je slavni sportista pokrenuo svoj profil na društvenoj mreži „Tviter“ tek prošle nedelje, uoči dolaska u rodni grad. Prvo obraćanje njegovim virtuelnim prijateljima, kojih za sada ima malo, bilo je duhovito:
- I idemo! Kako ste svi vi!? Ne mogu da verujem da me je supruga nagovorila na ovo. Nisam neki ljubitelj oglašavanja kada je reč o privatnom životu.
Njegova supruga, rodom iz Salvadora, dugo koristi ovu društvenu mrežu i redovno ostavlja poruke o tome šta radi. Takođe, rado se dopisuje sa prijateljicama, ali i ljubazno komunicira sa fanovima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti