Adrijana Lima: Zavodljivost i senzualnost

Adrijana Lima: Zavodljivost i senzualnost

Autor: | 20/03/2012

0

Da li je moguće da u ovo doba godine postane još vrelije, pitali su se nedavno svetski mediji dok je poznata brazilska manekenka Adrijana Lima pozirala fotografima promovišući novu liniju donjeg rublja brenda „Victoria's Secret“, čije je zaštitno lice. Tridesetogodišnja supruga našeg košarkaša Marka Jarića, sa kojim ima dvogodišnju kćerku Valentinu, u Majamiju, gde imaju porodičnu kuću, prošle nedelje je promovisala predstavnicima medija vrlo zavodljivu kolekciju rublja. U otmenom hotelu „Modrian“ novinarima je rekla da ne postoji bolje mesto da se predstavi kolekcija za proleće-leto 2012. nego u gradu koji ona naziva svojom kućom.
- Proleće me asocira na dodavanje boje svemu i osećanje zavodljivosti.
Baš takva je i kolekcija za proleće-leto 2012. koju zanosna Brazilka promoviše u novoj kampanji slavne kreatorke Done Karan. Fotografije urađene u prelepoj prirodi čudesnog Haitija dočaravaju Liminu senzualnost u punom sjaju dok nosi čarobne modele slavne dizajnerke. Iako je ovo bila njihova prva saradnja, delovala je vrlo stimulativno na njih, pa je prošlog meseca Adrijana bila zvezda na pisti Donine revije u Njujorku. Zbog te revije Adrijana je odložila proslavu godišnjice braka sa suprugom na jedan dan.
Iako deluje da sa lakoćom održava vitku, savršenu liniju, Adrijana ulaže mnogo napora i odricanja da bi bila u formi. Nedavno je o tome pisao američki „Ju-EsVikli“. Naime, budući da je na posebnom režimu ishrane kako bi smršala, nedavno je u restoranu u Majamiju zamolila konobare da jede salatu koju je ponela, što su joj oni i dozvolili. Salata je bila napravljena od spanaća, paprike, grilovanog belog mesa bez dodatka ikakvih začina.
To je mala cena odricanja za jednu od najplaćenijih manekenki sveta. Lima je nekoliko puta u proteklih pet godina proglašena jednim od pet najplaćenijih top-modela današnjice an „Forbsovoj“ listi.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti