Miranda Ker i Orlando Blum: Najlepše je biti roditelj

Miranda Ker i Orlando Blum: Najlepše je biti roditelj

Autor: | 21/04/2012

0

Nedavno je slavni glumac Orlando Blum fotografisan u parku u Los Anđelesu u simpatičnoj pozi. U jednoj ruci je nosio flašicu vode, drugom je zatvarao vrata automobila i držao knjigu, na sebi je imao nosiljku i u njoj  jednogodišnjeg sina Flina, a za nosiljku je bio zakačen povodac sa psom. Junak trilogije „Gospodar prstenova“ proglašen je supertatom na svim „internet“ portalima i u medijima, dok se njegova supruga, manekenka Miranda Ker nedavno slikala sa sinom u naručju za naslovnicu australijskog magazina „Who“, kada se pohvalila kako je biti majka najdivniji osećaj na svetu.
- To je nabolja stvar koja mi se desila. Obožavam što sam mama. Pre nego što sam postala roditelj, radila sam po osamnaest sati dnevno. Sada sam taj tempo usporila da bih se što više posvetila sinu. Najpre sam majka i supruga, pa tek onda poslovna žena.
Njen suprug, tridesetpetogodišnja zvezda filma „Pirati sa Kariba“, rekao je da mu prija povezanost sa sinom koji je dobro dete. Zato ni ne čudi što je Flin među najslikanijim bebama poznatih roditelja. Holivudski glumac, rođeni Britanac, i australijanski top-model vode savršeni život ispunjavajući sve svoje obaveze u društvu mališana.
Dok je plavooka Miranda u Los Anđelesu promovisala veš „Victoria's Secret“, njen suprug je bio na časovimaplesa u društvu sina Flina. Iako javnost nije upoznata zašto glumac uči da igra, najverovatnije je da će svetska publika uskoro poznatog umetnika gledati u nekom mjuziklu.
Miranda sve više trenira budući da promoviše veš i kupaće kostime. Bračni par je nekoliko puta viđen kako zajedno ide u teretanu. Ona u javnosti ističe značaj zdrave organske hrane, kao i činjenicu da joj ne prija meso i da ga izbegava. Samo dva meseca pošto je rodila bebu sve je zadivila svojom vitkom linijom za koju kaže da je rezultat vežbanja joge, pilatesa i konzumiranja zdrave hrane.
- Bilo je teško, veliki je posao skinuti „bebeće salo“ i održavati vitku liniju. Vežbanje je postalo moja rutina. Sada se više bavim jogom i pilatesom nego pre,doknisam bila mama. Takođe, i da nisam manekenka, vežbala bih i vodila računa o svom izgledu, jer je lepo brinuti o sebi na taj način - rekla je lepa dvadesetosmogodišnjakinja koja ima diplomu univerziteta baš u oblasti zdrave ishrane.
Preduzimljiva mlada žena ima svoj „internet“ sajt, koji nosi njeno ime i prezime, gde Miranda daje savete kako bi trebalo vežbanjem postići formu, ima svoju dijetu koja je već vrlo popularna u svetu, a otkriva i tajne dobrog izgleda. Naravno, uz dobre savete idu i reklame koje sposobna manekenka ume da unovči. Zbog toga se zasluženo našla na devetom mestu „Forbsove“ liste najbogatijih manekenki na svetu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin