Dara Bubamara: Konačno zadovoljna

Dara Bubamara: Konačno zadovoljna

Autor: | 05/05/2011

0

Novosadska pevačica Dara Bubamara, pored svih obaveza koje ima zbog čestih koncertnih aktivnosti, kao i oko sina Konstantina, uspela je da oslabi i potpuno vrati devojačku kilažu koju je imala pre porođaja. Dara je smršala deset kilograma kombinacijom redukovanog načina ishrane i vežbanjem. Supruga pariskog biznismena srpskog porekla Milana Kesića, uz zavodljivi izgled publici će uskoro ponuditi novi singl, koji će, prema pevačicinom mišljenju, biti pravi letnji hit. Tekst za singl je napisala Marina Tucaković, a za magazin „Hello!“ Dara kaže da nova pesma „Galama“ ide uz njen novi imidž.
- Potpuno sam želela da promenim vizuelni identitet i svi koji su me videli kažu da izgledam kao devojčica. Prezadovoljna sam, trud se isplatio, uspela sam u onome što sam želela, sada imam pedeset kilograma, muskulaturu sam vidno zategla, a i psihički se bolje osećam. Osim što sam vežbala i išla na aerobne i anaerobne treninge, išla sam i na anticelulit masaže. Spot koji sam uradila za novi singl „Galama“ biće zanimljiv, i uskoro će biti premijerno emitovan u jednoj vrlo gledanoj emisiji. Fotografije na kojima se publici predstavljam u novom svetlu su drugačije jer pričaju neku filmsku priču.
Dara, koja će u maju proslaviti trideset pet godina, prikuplja pesme za album koji će snimiti na engleskom jeziku, u čemu joj mnogo pomaže suprug Milan.
- Milan već nekoliko meseci pregovara sa nekoliko evropskih producenata kako bih napravila kvalitetan album. On mi mnogo pomaže u vezi sa dogovorima za snimanje dueta sa nekim poznatim zvezdama. Već sam otpevala jednu pesmu na engleskom jeziku u studiju, koju planiram da izdam za inostrano tržište. Trebalo bi da se dopuni pratećim vokalima. Ne znam ni sama kako uspevam i tome da se posvećujem, pored svih obaveza koje mi se gomilaju, jer se album sa pesmama na engleskom jeziku snima u Parizu. Živim rastrzano, i posebno je teško uklopiti sve poslovne obaveze, putovanja i dete. U Americi ću 21. maja proslaviti rođendan, jer ću tamo boraviti zbog dogovorene turneje po američkim i kanadskim gradovima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin