Dara Bubamara: Spojila lepo i korisno

Dara Bubamara: Spojila lepo i korisno

Autor: | 28/05/2011

0

Posle šest godina pauze, popularna folk pevačica Dara Bubamara nedavno je ponovo otputovala u Ameriku gde će sa suprugom Milanom Kesićem, rođacima i saradnicima provesti petnaest dana. Pored toga što će održati pet koncerata boravak će iskoristiti i za šoping i obilazak najvećih gradova u toj zemlji. Tokom boravka u inostranstvu ova atraktivna plavuša, koja odnedavno ima novi imidž i hit singl „Galama“, proslaviće i svoj trideset peti rođendan. Veliko slavlje organizovaće 21. maja u Čikagu, gde će preko dana sa najbližima ići na ručak u jedan prestižni restoran, dok će se uveče družiti sa publikom na koncertu u tom gradu.
- Pošto tog dana imam koncert u Čikagu, neću organizovati večernju žurku već ću tokom dana sa suprugom, prijateljima, kumom i muzičarima otići na ručak. Planiram da ih odvedem u jedan od najekskluzivnijih restorana u toj metropoli, gde ćemo uživati u odličnoj hrani i najboljim vinima i šampanjcu. Milan ima mnogo rođaka u Čikagu i upravo zbog toga je krenuo sa mnom u Ameriku, iako me gotovo nikada ne prati na turnejama, pa će i članovi njegove familije tog dana biti sa nama na proslavi ovog za mene važnog datuma. S druge strane, uveče me očekuje druženje s publikom i verujem da će to veče biti ispunjeno lepim emocijama i da ćemo se svi odlično zabaviti i proslaviti moj rođendan zajedno - objašnjava ova atraktivna pevačica koja će dok bude boravila u Americi održati koncerte i u Atlanti, Sent Luisu, Detroitu i Njujorku.
- Imaću ukupno pet koncerata, ali neću pevati u srpskim klubovima, već sam se ovog puta odlučila za velike hale u kojima nastupaju mnogi poznati bendovi, kako bi svi koji žele mogli da me čuju.
Poznata pevačica će sa suprugom posetiti i Las Vegas, gde će imati priliku da uživa u svim privilegijama koje ovaj centar industrije zabave pruža, a u Americi će u najekskluzivnijim radnjama obnoviti i garderobu.
- Odlučili smo da posetimo i Las Vegas, gde ćemo neizostavno ići i u kockarnice. Iako ne volim da se kockam, sigurna sam da ću tamo igrati rulet kako bih se malo zabavila - kaže Dara, koja će najviše poklona sa ovog putovanja doneti sinu Konstantinu.
- Nikada ovoliko dugo nisam bila odvojena od Koste i zato svakodnevno komuniciramo preko Skajpa“, ali mislim da će mi pri kraju boravka veoma nedostajati. Milan i ja smo mu već kupili mnogo poklona kojima će se sigurno obradovati. On je trenutno sa bakom i dekom u Parizu, gde ga često vode u Diznilend i druge zabavne parkove, a mi ćemo po povratu iz Amerike prvo otići u Francusku kod njega, a onda ćemo se svi zajedno vratiti u Srbiju - zaključuje Dara.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti