Neda Ukraden: Slatko iščekivanje

Neda Ukraden: Slatko iščekivanje

Autor: | 07/11/2011

0

Pevačica Neda Ukraden veoma je zadovoljna što poslednjih meseci niže uspehe kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Veoma se raduje što će uskoro sa kolegom Kemalom Montenom snimiti duetsku baladu i sigurna je da će publika zavoleti tu pesmu.
- Jako sam srećna što ponovo sarađujem sa Kemalom. Pesma koju ćemo otpevati je ljubavna, reč je o baladi. Osim toga, trenutno se spremam i za dobrotvorni bal, koji će se 26. novembra održati u hotelu „Šeraton“ u Zagrebu, gde će se prikupljati novac za stipendije učenicima iz nerazvijenih srpskih opština u Hrvatskoj. Uzbuđena sam što ću biti glavna zvezda na tom događaju, na kome je prošle godine nastupao Rade Šerbedžija - otkriva Neda i dodaje da i pored mnogobrojnih obaveza ima vremena da pomogne svojoj kćerki Jeleni, koja je u drugom stanju, okopripremazarođenje bliznakinja.
- Prema želji moje kćerke i zeta Peđe jedna devojčica će se zvati Neda, što mi je veoma drago, ali mi je najvažnije da se deca rode živa i zdrava. Moja najveća želja je bila da postanem baka i to će mi se uskoro ostvariti. Činjenica da će se roditi dve bebe našu sreću čini još većom. Ja sam imala divnu baku koje se rado sećam, tako da ću se truditi da i sama svojim unucima ulepšam detinjstvo.
Atraktivna pevačica i njena porodica očekuju nove članove početkom sledeće godine, a trenutno renoviraju stan kako bi sve bilo spremno za dolazak beba.
- U našoj kući se trenutno vrše velike pripreme za dolazak unuka, pa zato pregrađujemo jednu sobu za njih. Po Jeleninoj želji, kreveti i sav nameštaj za bebe će biti dizajnirani specijalno za njih, a ona se pobrinula da svaki detalj u njihovoj sobi bude lepo osmišljen. Kćerka i zet otkad su se venčali žive kod mene u stanu, pa iako će naša porodica uskoro biti bogatija za dva člana, ne planiraju preseljenje. Kod mene ima dovoljno prostora za sve i ne želimo da se razdvajamo - kaže Neda i dodaje da joj ne pada teško da, kada se vrati sa nastupa, pomogne kćerki o bilo čemu da je reč.
- Ništa mi nije teško kada je Jelena u pitanju, to su slatke muke i sladak umor tako da ne postoji stvar koju ne mogu. Tu je i Peđa koji se takođe neizmerno trudi oko svoje supruge. Meni je trenutno najveće zadovoljstvo da kada otputujem na koncert u neku zemlju obiđem prodavnice sa bebi-opremom i uvek nešto novo donesem kući - zaključuje Neda.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još