Milica Majstorović kaže da je shvatila da su ona i njen dečko Nenad idealan spoj i da će se uskoro venčati

Milica Majstorović kaže da je shvatila da su ona i njen dečko Nenad idealan spoj i da će se uskoro venčati

Autor: | 28/05/2011

0

Pevačica Milica Majstorović i njen emotivni partner, student ekonomije Nenad Jevremović, posle učešća u rijaliti šou-programu „Parovi“, odlučili su da ljubav krunišu brakom, a gotovo sto dana koliko su proveli u izolaciji pomogli su im da shvate koliko je njihov odnos snažan.
Pre nego što počnu pripreme za najsvečaniji dan u njihovom životu, mlada Kragujevčanka planira da svoju publiku obraduje maksi-singlom koji će uskoro objaviti. Nove kompozicije radi sa našim čuvenim producentom Bojanom Dugićem, koji godinama živi u Njujorku, a koji je radio albume najvećih svetskih zvezda poput Pink i Bijonse.
- I pre nego što smo ušli u rijaliti „Parovi“, Nenad i ja smo se poznavali do srži. Nikada ne bih pristala da učestvujem u takvom šou-programu da nisam bila potpuno sigurna u svog partnera. Mislim da smo svojim učešćem pokazali koliko je zapravo naš odnos čvrst i koliko smo jedno drugome podrška. Čak i naši najbliži su bili iznenađeni što se nismo svađali zbog gluposti, već smo sve vreme bili jedno uz drugo - počinje priču za magazin "Hello!" Milica, koja je čvrsto odlučila da ove godine izgovori sudbonosno „da“.
- Pre izvesnog vremena Nenad i ja smo počeli da razgovaramo o braku i odlučili smo da se venčamo. Dugo smo već zajedno i to je normalan sled događaja. Počeli smo da se zabavljamo još u srednjoj školi, imali smo prekid u vezi od godinu i po dana, posle čega smo se pomirili. Naši roditelji su srećni zbog odluke da stupimo u brak i podržavaju nas. Što se tiče odluke da prihvatimo učešće u "Parovima", jedan od razloga je i novac koji nam je potreban kako bismo mogli da se izdržavamo. Odlučili smo da pare koje ćemo uskoro dobiti uložimo u moj maksi-singl, a ja ću tokom leta imati svirke, od kojih ćemo kasnije moći da izdržavamo - iskrena je Milica.
- Još nismo odredili datum venčanja zato što čekamo da prvo objavim nove pesme, a posle toga ćemo se potpuno posvetiti privatnom životu i pripremama za svadbu.
Ova atraktivna devojka ima veliku podršku svog partnera dok priprema nove pesme. Šarmantna pevačica je odlučila da se posveti r'n'b zvuku, u čemu će joj pomoći jedan od najuspešnijih svetskih producenata.
- Bojana Dugića sam upoznala pre dve godine u Istambulu kada sam sa Anom Bebić i Danijelom Pavlović bila kod Emine Jahović, posle smo ostali u kontaktu. On je iz Kragujevca kao i ja, i mnogo mi je drago što je jedan moj mladi sugrađanin toliko uspešan u svetu. Uskoro će doći u Srbiju kada ćemo privesti kraju moje pesme, a posle toga ću, nadam se, i ja imati prilike da ga posetim u Njujorku, gde ćemo nastaviti saradnju. Veliku podršku u svemu imam i od svog partnera koji je uvek uz mene - zaključuje Majstorovićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti