Alka Vuica: Zvone svadbena zvona

Alka Vuica: Zvone svadbena zvona

Autor: | 05/04/2012

0

Hrvatsku muzičku zvezdu Alku Vuicu, koja svojim odličnim ponašanjem u rijalitiju „Parovi“ osvaja sve veće simpatije publike kako se ovaj šou na televiziji „Hepi“ bliži kraju, po izlasku iz beogradske glamurozne vile čeka srećan događaj. Iako do sada nije htela da komentariše vest da će po izlasku iz vile prvi put stati na „ludi kamen“ i izgovoriti sudbonosno „da“ izabraniku, sarajevskom biznismenu Zlatku Arslanagiću, za magazin „Hello!“ objašnjava da o tome nije govorila kako ne bi urekla lep događaj. Iako datum još nije preciziran, u hrvatskim medijima je objavljeno da će se venčanje održati u Sarajevu. Alka tada vest nije želela da komentariše, već je samo rekla da je zaljubljena.
Na pitanje magazina „Hello!“ zašto nije želela da potvrdi srećnu vest, harizmatična kantautorka kroz osmeh kaže:
- Ne želim ništa da komentarišem da ne ureknem.
Ona nije odabrala kumu, dok je njen partner, sa kojim je u javnosti prvi put viđena na venčanju bratanca Zdravka Čolića, odabrao svog kuma za svadbu.
Alka nije krila svoju zaljubljenost kada je davala poslednji intervju pre ulaska u rijaliti „Parovi“, ali nije želela da otkrije ime izabranika. Lepa crnka objašnjava i zbog čega:
- Ne želi svako biti javan, a moje je da zaštitim ljude koje volim, koliko je to moguće.
Alka se nada pobedi u „Parovima“ i jedva čeka završetak rijalitija, kako bi što pre videla dvadesettrogodišnjeg sina Arijana, koga ima iz veze sa beogradskim umetnikom Vukom Veličkovićem, sinom čuvenog slikara Vlade Veličkovića. Vuk je, inače, umetnički direktor Kulturnog centra Srbije u Parizu.
- Jedva čekam završetak rijalitija da bih se vratila kući svom sinu. Mnogo mi nedostaje i jedva čekam da ga vidim i da se ispričamo. Pobedi se nadam, ali i ne preterujem s nadama, da ne budem razočarana.
Markantna  dama kaže da nema ništa protiv braka, a na pitanje od kada datira njeno poznanstvo sa Zlatkom i da li su ranije bili prijatelji, ona kaže:
- Ne bih zaista sada pričala o privatnom životu, trenutno sam previše izložena, pa mi to ne prija. Inače, nemam ništa protiv braka, mada se još nisam udavala, ali brak je u osnovi nastao kao ekonomska a ne kao ljubavna institucija. Ljubav ne možete vezati papirom i potpisom.
Na pitanje da li joj je bitno da njen izabranik uspostavi lep odnos sa njenim sinom, ona kaže:
- Naravno da mi je važno, jednako kao i naše slaganje u većini stvari. Ne bih mogla da budem sa nekim ko ne voli mog sina.
Duhovita pevačica kaže da će se po izlasku iz rijalitija sećati samo srećnih dana u kući, i kako planira da otputuje na odmor u Istru, a potom namerava da završi i novi album. Ne isključuje mogućnost da pobedi u „Parovima“, a na pitanje što bi uradila sa osvojenom sumom, rapoloženo odgovara:
- Imam nekih planova poputulaganja u novi album i pokrivanja nekih dugova. U svakom slučaju, dobro bi mi došla ta suma na računu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin