Milica Majstorović: Četiri godine ljubavi

Milica Majstorović: Četiri godine ljubavi

Autor: | 09/04/2011

0


Iako je rekla da se više nikada neće upustiti u igru kakva je rijaliti-šou, pevačica Milica Majstorović ponovo se našla u jednom takvom programu. Sa dečkom Nenadom Jevremovićem već tri meseca dvadesetjednogodišnja Kragujevčanka boravi u luksuznoj vili „Parova“. Primamljiva finansijska ponuda i još bolja glavna nagrada za koju se učesnici bore naterali su je da svoju odluku promeni. Veliki uticaj imalo je to što je sa njom i njen godinu dana stariji izabranik koji joj u svemu pruža podršku.
Miličina i Nenadova ljubav rodila se u srednjoškolskim danima. Više puta su raskidali, ali su njihove emocije toliko jake da su se uvek vraćali jedno drugom. Četiri godine ljubavi proslaviće šestog aprilskog dana za kada planiraju da organizuju veliku žurku za svoje prijatelje.
- Nenad i ja smo odrasli jedno uz drugo. Kroz našu vezu zajedno smo sazrevali. Osvojio me je time što je bio neosvojiv. Trebalo mi je vremena da me primeti. Tada je bio mladi buntovnik koga su zanimali samo muško društvo i fudbal. Imali smo drugačija interesovanja. To me je još više privuklo i čvrsto samodlučila da ga osvojim, i iz dana u dan sam sve više želela da budem sa njim. Kada me je bolje upoznao, zaljubio se i od tada smo zajedno - kaže na početku razgovora Milica.
- Upoznao nas je zajednički prijatelj. Ne mogu da kažem šta me je privuklo, jer kod nje mi se sve dopalo. I danas je tako i imponuje mi što pored sebe imam jednu od najlepših devojaka domaće javne scene - nadovezuje se Nenad.
Učestvovanje u ovom rijalitiju samo je učvrstilo njihov odnos. Sada su sigurni da se više nikada neće razdvajati, ali planove o venčanju i zasnivanju porodice još nemaju. Svi njihovi navodi da će jedno drugom izgovoriti sudbonosno da po završetku „Parova“ samo su šala, jer oboje žele najpre da se ostvare u svojim karijerama, a potom i kao roditelji.
- Živimo zajedno u Kragujevcu i lepo nam je ovako. Još smo mladi da bismo učinili taj korak više. Najlakše je venčati se i dobiti dete i onda od roditelja tražiti novac za pelene i hranu. Želim da završim fakultet, da se zaposlim i budem sam svoj čovek pa tek onda da zasnivam porodicu - priča Nenad.
- U našem odnosu ništa bitnije se nije promenilo jer se nismo upoznali na vratima ove vile i nismo došli ovde da bismo testirali sebe i našu ljubav. Mnogima je nezamislivo da dvoje mladih kao što smo mi imaju tako dugu i jaku vezu. Zahvaljujući boravku u „Parovima“ shvatila sam da se nikada nećemo rastati - tvrdi Milica.
Milica i Nenad kažu da u njihovom odnosu nema ljubomore i da su priče o tome kako jedno drugo maltretiraju samo plod nečije mašte. Poverenje je osnova njihove veze i pevačica se ne plaši da će joj izabranik biti neveran.
- Druge devojke ne postoje u mom životu. Milica je ljubomorna samo na moje drugove jer, kada sa njima odem u grad, ne znam da se vratim kući. Ona ima beskrajno poverenje u mene - ističe Nenad.
- On ima odlično društvo koje me je od prvog dana prihvatilo. Dešava se da ode sa njima i da kaže da će se javiti za jedan sat, a to učini za pet. Moja reakcija u takvim prilikama je više negodovanje zbog nepoštovanja mog vremena, nego što je izraz ljubomore - kaže na kraju Milica kojoj je na Badnje veče utvrđen teži oblik anemije zbog čega redovno prima terapiju.

Sandra A. Rilak

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti