Katarina Živković: Ovo je bila moja godina

Katarina Živković: Ovo je bila moja godina

Autor: | 09/12/2011

0

Jedna od glavnih asocijacija kada se pomene ime mlade folk pevačice Katarine Živković bila je duga plava kosa, no to više nije tako! Pobednica poslednje sezove rijalitija "Farma" odlučila je da promeni svoj imidž, ali ovog puta to nije bila samo frizura, već i boja kose. Ošišana na paž i ofarbana u tamno smeđu boju, Kaća je uradila i nove promotivne slike u saradnji sa "Crystal" studijom. No, nije slučajno što je ova promena došla zajedno krajem godine.
- Kada se osvrnem i pogledam iza sebe samo ću reći da je ovo definitivno bila moja godina. Pobednik sam rijalitija 'Farma' i uspela sam sama da iznesem čitavu tu priču sa samo 22 godine! Pevač sam koji u svojoj karijeri ima jednu od najlepših ljubavnih pesama 'Ljubav' i mogu vam reći da sam srećna. Sve to sam uspela sama da postignem pošteno i na osnovu svojih kvaliteta koje je publika prepoznala i upravo me je ona vinula u sam vrh estradnog neba!
Kaća kaže da su nove fotografije poklon ljudima koji je podržavaju.
- Svima koji su uz mene sve ovo vreme poklanjam ove predivne fotografije koje sam uradila sa timom ljudi iz 'Crystal' studija, i njima svima nesebično hvala na svemu. Moram da kažem i da je sve ovo tek uvertira onoga što sledi! Spremam još jednu prelepu ljubavnu pesmu i još jedan spot!
Iako je plava kosa bila njen zaštitni znak, Katarina tvrdi da je promena boje kose došla sasvim spontano.
- Promena je usledila spontano sa mojim sazrevanjem i upravo moj sadašnji izgled govori o tome koliko sam jaka i spremna na nove pobede!

Izvor: Opera-17.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti