Obećan italijanski glamur: Nova sezona "Zvezda Granda" na TV "Prva"

Obećan italijanski glamur: Nova sezona "Zvezda Granda" na TV "Prva"

Autor: | 20/09/2014

0

Na velelepnu scenu "Granda", ali od ove godine na Prvoj srpskoj televiziji, stižu mlade muzičke nade u nameri da je osvoje i postanu nove zvezde ove produkcije. Pevači iz svih krajeva Srbije, ali i regiona, predstaviće se pesmom dobro poznatom žiriju - Šabanu Šauliću, Zorici Brunclik, Snežani Đurišić, Draganu Stojkoviću Bosancu, Aci Lukasu i novoj članici Ani Bekuti. Ova šestorka će i u novoj sezoni ocenjivati i komentarisati svakog kandidata.
Pravila su slična kao u prethodnoj sezoni. Kandidat direktno prolazi u naredni krug takmičenja samo ako svih šest članova žirija bude glasalo za njega pritiskom na taster. Tada se podiže video-ekran, na kome žiri može da vidi kandidata. Do tog trenutka žiri ga ne vidi, već isključivo donosi sud na osnovu vokalnih sposobnosti. U slučaju da takmičar ne dobije svih "šest tastera", o njegovoj sudbini odlučivaće Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.
Pored potpuno nove scenografije urađene po najvišim svetskim standardima, ovu sezonu "Zvezda Granda" čine i druga pojačanja poput reditelja Predraga Peđe Markovića koji je režirao takođe popularno muzičko takmičenje "Prvi glas Srbije".
I pored sve tehnologije, kreativna ideja je bila da napravimo moderan studio sa dušom. Tačnije, da iskoristimo sve prednosti koje tehnologija pruža, ali da gledaoci osete toplu, iskrenu emociju takmičenja koje traje već devet sezona. Simbioza scenografije koja je spoj modernih svetskih formata i italijanskog glamura sa najmodernijom rasvetom i ekranima daće gledaocima jedinstven i neponovljiv doživljaj - rekao je reditelj.
I ovu sezonu "Zvezda Granda", svake subote od 21.00 čas na "Prvoj", vodiće šarmantni, već uigrani voditeljski par, Voja Nedeljković i Sanja Kužet.
Prvi čovek "Grand produkcije" Saša Popović, siguran je da će "Zvezde Granda" na "Prvoj" biti vrhunski zabavni program, da će imati neosporni kvalitet i produkcioni nivo kojim će se iznenaditi ne samo gledoce "Prve" i vernu publiku, već i čitavu javnost.
- Ovo je veoma ozbiljan, zabavan i izuzetno kvalitetan muzički program. Očekujemo i visoke rejtinge, ali i da ostanemo visoko pozicionirani kada je reč o kredibiletetu, koji imamo svih ovih godina - zaključuje on.

Izvor: Novosti

Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti