Goca Tržan: Zabavna "Avantura"

Goca Tržan: Zabavna "Avantura"

Autor: | 07/06/2011

0

Popularna pevačica vrcave prirode Goca Tržan sa suprugom Ivanom, u dečjoj igraonici „Avantura“ na Banjici, kćerki Leni upričila je proslavu četvrtog rođendana. U rođendanskom performansu i zabavi koja je trajala nekoliko časova uživali su ne samo drugovi male slavljenice već i prijatelji popularne pevačice, koji su se tog dana divno proveli.
- Proslava Leninog rođendana u igraonici „Avantura“ bila je Ivanova i moja ideja, jer mojoj kćerki za sada to nije važno. Jedino joj je bilo bitno da se pozovu njeni drugari - kaže na početku razgovora za magazin „Hello!“ Goca Tržan.
- Osim dobre zabave, dečjeg jurcanja po igraonici, muzike i pesama, atrakcija je bio mađioničar. Ne samo da su deca bila oduševljena nego smo i mi odrasli bez daha, facinirano gledali i uživali u njegovim trikovima. Pored mađioničara, velika radost mališanima bio je trenutak kada je izneta slavljenička torta. Lenina želja je bila da torta bude u obliku princeze Sirene. Kao i sva druga deca, i moja Lena obožava da gasi svećice. Uvek joj kažem da pomisli želju, ali nisam sigurna da li razume šta to zaista znači, jer joj Ivan i ja još ispunjavamo sve njene zamisli. Lena je zaista uživala jer je bila u centru pažnje - iskreno priča Goca Tržan.
Mada je slavljenica, koja je dobila pregršt komplimenata, bila u centru pažnje, ni za mamu Gocu nisu manjkali komplimenti.
- Lena je za svoj rođendan sama izabrala garderobu. Naime, moj kolega i prijatelj Pera, iz grupe „Tap 011“, pokazao joj je katalog i ponudio joj da izabere haljinu koju želi da joj kupi. Ona je izabrala jednu koja podseća na one koje u bajkama nose princeze. Pera je tu specijalnu haljinu doneo na sam rođendan, pa je Lena morala da je obuče - osmehujući se priča pevačica.
Pored drugova iz vrtića, na proslavi četvrtog rođendana kćerke popularne pevačice bilo je i mnogo Gocinih kolega, rodbine i prijatelja. Međutim, Ivana Peters i njena kćerka Sara bile su sprečene da prisustvuju Leninoj zabavi.
- Igraonica je bila prepuna dece i odraslih. Nažalost, Ivana i njena kćerka Sara bile su bolesne, pa nisu mogle da dođu, što je meni naročito žao, ali biće prilike - rekla je Goca i nagovestila da sledeće godine planira da svoju mezimicu upiše u školu jahanja.
- Pored naše zgrade, u Mirijevu je otvorena egrela konja, gde odskora imaju i školu jahanja. Nedavno smo se suprug i ja raspitali i verovatno će naša kćerka sledeće godine krenuti na jahanje. Lena, inače, obožava životinje, pa preko nedelje često idemo u ergelu gde ona mazi ponija, pa čak i velike konje. Naravno, ne zapostavlja ni našeg mačora Dragišu - raspoloženo komentariše zgodna pevačica i u nastavku priča o svojim poslovnim planovima.
- Uskoro će se pojaviti moj novi singl, koji je napisao Bane Opačić, a zove se „Sreća nečija“. Pesma je vrlo zanimljiva i mislim da će posebno prijati ženama. Pored toga, konstantno nastupam sa grupom „Tap 011“, ali i sama. Zbog poslovnih angažmana ove godine moja porodica i ja nećemo ići na tradicionalno letovanje u Tursku, ali ćemo najverovatnije otići do Crne Gore i u Poreč - na kraju kaže Goca Tržan.

Piše: Jelena Popović

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti