Grupa Tap 011 priprema novu pesmu

Grupa Tap 011 priprema novu pesmu

Autor: | 04/04/2012

0

Popularna grupa iz devedesetih godina "Tap 011", koja je prošle godine 1. aprila održala veliki koncert u "Beogradskoj areni", po svoj prilici će nastaviti svoju muzičku priču. Haotičan peterac, Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar, planira uskoro da snimi novu pesmu, kojom želi da se zahvali obožavaocima na podršci koju su im pružali na prošlogodišem koncertu i letnjoj mini-turneji po Srbiji i Crnoj Gori.
- Pre nekoliko dana smo se videli kod Goce, gde smo poveli razgovor o tome da bi bilo super da uradimo pesmu koju smo fanovima obećali još prošle godine - rekao nam je Đorđe Pajović, pevač i menadžer grupe.
- Nismo se ništa konkretno dogovorili, ali pretpostavljam da će na muzici i tekstu raditi Milan i Ivana. "Tap 011" nije aktivan bend da bismo razmišljali o snimanju albuma i gostovali po emisijama. Imamo spremljen repertoar sa prošlogodišnjeg koncerta, pa rado nastupamo gde god nas pozovu.
Mada je posle raspada grupe svako iz benda otišao na svoju stranu, ostavivši zlim jezicima prostora da pričaju kako su u lošim odnosima, Đole kaže da se od prošlogodišnjeg okupljanja češće viđaju i druže nego ranijih godina.
- Obično se sastajemo dva-tri puta mesečno na nekoj večeri, ili idemo jedni kod drugih. I sve je kao nekad. Ništa se nismo promenili. Osim što su nekima deca porasla, pa se druže, dok mi ispijamo kafe - završava Đole.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti