Na ovo se čekalo čitavu deceniju: Veliki "come back" grupe "Tap 011"

Na ovo se čekalo čitavu deceniju: Veliki "come back" grupe "Tap 011"

27/01/2021

0

Grupa uz koju su odrastale generacije i bend koji mnogima i danas budi najlepše emocije, Tap 011, danas je premijerno na K1 televiziji imao premijeru spota za novu pesmu „Metar po metar“. Spot su snimili na Jahorini, a kažu da su pesmu osetili i odabrali „na keca“ i da podseća na onaj „stari dobri Tap“.

- Stalno se smejemo kada svako naše okupljanje mediji opisuju kao „ponovo zajedno,“ a mi se od 2011, kada smo imali koncert u Areni, redovno družimo. Zato sam rekla svima da moramo da snimimo pesmu da bi ljudi znali da postojimo kao bend, da smo zajedno – kazala je Goca Tržan u emisiji „Kec na jedanaest.“

Pročitajte: Goca Tržan iskreno o sinu Ivana Marinkovića, otkriva da li je Lena upoznala brata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tap 011 (@tap011official)

– Pre godinu i po dana Milan je napisao pesmu „Doktore,“ ali onda se prošle godine desila ova nesrećna korona i nismo hteli da je objavimo da se ne bi mislilo da je napisana tim povodom. Pesma je ljubavna i nema veze sa koronom, ali smo ipak odlučili da malo sačeka. Onda je Milan napisao i ovu pesmu i odlučili smo da „Metar po metar“ bude prva s kojom ćemo se pojaviti. Jesmo matori, ali se jako dobro držimo, družimo i super nam ide – u svom maniru, duhovito, kazala je Goca Tržan. Dodala je i da je njen suprug Raša primetio koliko je srećna i koliko se sjajno oseća otkako se bend ponovo okupio.

-  Moram da naglasim i da smo svi presrćni što smo pesmu snimili po „old school“ sistemu. Svi smo otišli u studio, Ivana i ja smo pevale zajedno. Danas se to retko radi – rekla je Goca.

Kec na jedanaest printscreen

 

 

Đorđe Pajović istakao je da bend već ima četiri gotove pesme i da ćemo ih sve čuti uskoro.

- Danas, sa premijerom nove pesme i spotom možemo da kažemo da je ovo ozbiljan comeback. Goca nas je, moram priznati, najviše „vukla.“ Imamo danas možda i bolju energiju nego nekada. Otvorili smo nedavno i zvaničan instagram-profil grupe i svi smo admini. Dogovor je da nema brisanja nijedne objave tako da sam uveren da će se svi naši fanovi smejati i ludo zabavljati, jer će tu biti svega – kazao je Đole u emisiji „Kec na
jedanaest.“

Ivana Peters koja je sa Gocom u emisiji otpevala nekoliko najomiljenijih pesama grupe Tap 011, kazala je Aleksandri i Bošku da joj druženje i rad sa bendom deluju kao nešto prirodno i potpuno blisko.

- Kao da nije prošlo toliko godina otkako smo zajedno radili i stvarali – rekla je Ivana.

– Kao nekad smo se smestili svi u jedan auto i otišli na Jahorinu da snimimo spot. Ludo smo se zabavljali.

Pročitajte: Ivana Peters ućutkala sve - Meni pomoć nije potrebna, ali evo kome jeste (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tap 011 (@tap011official)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti