Ivana Peters: Stroga i uporna

Ivana Peters: Stroga i uporna

Autor: | 25/05/2012

0

Pevačica Ivana Peters, posle tri godine pauze nastupiće ponovo sa bendom „Negativ“ u Beogradu, ovoga puta u bašti Studentskog kulturnog centra, gde je ova grupa imala svoj prvi koncert pre dvanaest godina. To će za atraktivnu pevačicu biti veče podsećanja na najlepši period u njenom životu, ali i noć kada će se pisati nove uspomene.
- Drago mi je što ćemo posle toliko vremena ponovo nastupiti u SKC-u i trenutno se pripremam za taj koncert. Publika će osim starih pesama imati priliku da čuje i dva nova singla, a pre koncerta snimićemo i spot za pesmu „Iznenadi me“. Budući da je period kada smo na tom mestu prvi put nastupili bio jedan od najlepših u mom životu, planiram da i ovog puta napravim istu frizuru koju sam tada imala - počinje priču Ivana koju će osim prijatelja iz publike te večeri pratiti i šestogodišnja kćerka Sara i bivši suprug Aleksandar Peters.
- Sara je već sa dve i po godine bila na našem koncertu u "Hali sportova", ali je tada bila vrlo mala, pa je ostala svega dvadesetak minuta. Međutim, prošle godine je bila u "Areni" kada sam nastupala sa „Tap 011“, tako da ponovo planiramo da je dovedemo.
Ova lepa dama nedavno je uz pomoć kćerke Sare uspela da dotera liniju, a kako sama tvrdi da bi dostigla savršenu figuru još je na dijeti.
- Pošto sam godinama na raznim dijetama koje nisu davale dobre rezultate, odlučila sam da potpuno promenim način ishrane i konzumiram uglavnom voće, povrće, ribu i piletinu, a neke namirnice, poput belog hleba, potpuno sam izbacila i ne dajem ih čak ni Sari. Osim toga, redovno vežbam, a moj trener je upravo moja kćerka koja je veoma stroga kada je reč o vežbanju. Kupile smo loptu za pilates uz pomoću koje radim vežbe, a pošto je ona još mala da bi trenirala zajedno sa mnom ima ulogu nadzornika. Često se dešava da mi se ne trenira, ali je ona tu da me natera, jer ne prihvata izgovore. Redovno odlazim i na plivanje, tako da se rezultati vide. Drago mi je, pre svega, što se osećam bolje i što imam više energije - iskrena je muzička zvezda koja tvrdi da je veoma stroga majka.
- Za razliku od Sarinog oca koji je popustljiviji, ja sam prilično stroga mama i ne dopuštam joj mnoge stvari zbog čega mi je ponekad žao. Ona ima brojna interesovanja, pa tako već tri godine ide na časove baleta i peva u horu „Čarolija“, gde nije baš redovna. Sada je najviše zaokupljena pripremama za polazak u predškolsko i ne može da dočeka jesen - zaključuje Ivana. 

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin