Ivana Peters: Ranije baš nisam volela Gocu, uvek je bila luđa i hrabrija od mene!

Ivana Peters: Ranije baš nisam volela Gocu, uvek je bila luđa i hrabrija od mene!

Autor: | 09/12/2019

0

Ivana Peters i Goca Tržan se poznaju već dugi niz godina, dele komade života u kojima su zajednički odrastale, volele se i "mrzele", zajedno bežale s časova, pevale... Ali i shvatile da su danas sjajne prijateljice jer ih vezuje upravo ta avantura kroz život.

Medijima je oduvek bila interesantna priča o njihovom prijateljstvu, koje nekada nije bilo toliko čvrsto i otvoreno.

– Goca i ja smo skroz različite i danas i oduvek smo bile, a poznajemo se odlično jer smo odrasle zajedno. Išle smo u školu zajedno i stasavale u devojčurke kroz grupu Tap 011. Danas ja nju odlično razumem, kao i ona mene, jer se pratimo kroz ceo život. Ranije je baš nisam volela, uvek je bila luđa i hrabrija od mene. Dok smo radile i sazrevale, i sa njene i sa moje strane, bilo je ljubomore i sujete. Ona, na primer, nije htela da vežba pevanje, pa joj je smetalo kad hvale moj glas, koji je bio rezultat velikog rada  - priča Ivana Peters.

Dok smo radile i sazrevale, i sa njene i sa moje strane, bilo je ljubomore i sujete

Kako Ivana Peters objašnjava u intervjuu za Kurir, u njihovom odnosu nikada nije bilo jednostavno, ni monotono, ali su uvek praštale jedna drugoj.

– Samo da ne radi sebi nešto loše, meni je danas okej sve što Goca radi. Ona je potpuno otvorena i brbljiva, nekad i previše, što je u mladosti znalo da me čudi i da mi smeta, pa i sam joj i zamerala što mora da govori stvari za koje zna da će izazvati pažnju medija i skandalozne naslove, ali to mi je danas beskrajno zanimljivo i drago mi je što je Goca ostala svoja i ista.

Ivana Peters: Majčinstvo nas je promenilo obe i oplemenilo, i nas i naš odnos

Čini se da ste postale izuzetno bliske u zrelim godinama?

– Majčinstvo nas je promenilo obe i oplemenilo, i nas i naš odnos. Ona je kao i moja ćerka Račica i super se kapiraju međusobno. Sada kad smo na sceni zajedno, Goca i ja se gledamo i smejemo očima stalno, a razumemo se i bez reči. Podmlađujemo se kad smo zajedno i uživamo ja u njenoj, a ona u mojoj sreći -  priča Ivana za pomenuti medij.

hellomagazin.rs ATA Images