Dragana Mirković: Porodični provod u carstvu kockica

Dragana Mirković: Porodični provod u carstvu kockica

Autor: | 14/06/2011

0

Popularna folk pevačica Dragana Mirković nedavno je sa svojom porodicom, suprugom Tonijem Bijelićem, sinom Markom i kćerkom Manuelom, bila u zabavnom parku „Lego lend“, gde se srećna porodica odlično provela. Budući da su pevačicini mališani od ranog detinjstva voleli da se igraju sa najpopularnijim kockama na svetu, Dragana i njen suprug odlučili su da im ovog proleća prirede odlično iznenađenje i da zajedno sa njima otputuju u nemački grad Gansburg, u kome je ovaj zabavni park izgrađen pre osam godina.
- Odlazak u „Lego lend“ bila je ideja naše dece, ali smo se i suprug i ja odlično proveli. Dok smo boraviloi u tom parku ponovo sam se osetila kao dete, mašta i želja za igrom ponovo su se u meni probudile. Tamo smo ostali nekoliko dana i uživali smo u svim čarima koje pruža to atraktivno mesto - počinje priču za magazin "Hello!" Dragana.
- Bila sam zadivljena različitim građevinama od lego-kocaka. Naime, u tom parku postoje replike čitavih gradova, pa smo tako imali priliku da šetamo ulicama Venecije, tu su, naravno, bile i gondole koje plove rekom. Postoje još mnoge zanimljive turističke destinacije Evrope napravljene od lego-kocaka.
Boraveći u ovom uzbudljivom zabavnom parku, poznata pevačica je prvi put u životu skupila hrabrost i vozila se Roler Costerom, a na tu njenu odluku najviše su uticali njena deca.
- Do sada sam se plašila da se vozim tim brzim toboganom, međutim, kako su i Marko i Manuela to žarko želeli, odlučila sam da im se pridružim i bilo je vrlo uzbudljivo. Mom sinu se ta vožnja veoma dopala i sada jedva čeka da poseti još neki zabavni park gde će ponovo imati priliku da se vozi, dok je kćerka najviše uživala u delu koji se zove „Morski svet“ gde je malim vozićem obilazila velike akvarijume sa ribama i drugim podvodnim svetom.
S obzirom na to da se porodica odlično provela na ovom uzbudljivom putovanju, naša folk zvezda planira da ovog leta poseti i „Fantasy land“, koji se takođe nalazi u Nemačkoj.
- Pošto smo svi pod velikim utiskom, planiramo da uskoro odemo u još jedan zabavni park u Nemačkoj, koji se nalazi u blizini Kelna, a posle toga ćemo otići i na more. Još nismo tačno odlučili kada ćemo i gde otići na letovanje, jer to moramo da uskladimo sa dve svadbe naših bliskih rođaka na kojima ćemo biti gosti - objašnjava Dragana, koja je nedavno svoju publiku obradovala i novim pesmama: „Jedina“ i „Srce moje“.
- Odlučila sam da snimim dve pesme za moje drage fanove koji već mesec dana sa mog i sajta moje televizije „DM Sat“ mogu besplatno da skidaju muziku. Prema reakcijama publike, rekla bih da su prezadovoljni i da im se te numere dopadaju. Uvek sam imala manjak ambicija, a otkako sam zasnovala porodicu imam ih manje nego ranije, pa nemam velike planove kada je reč o mojoj karijeri. Na ovakav korak odlučila sam se jer sam pronašla pesme koje su mi se dopale i taj posao sam uradila od srca, bez pompezne promocije. Druge planove u karijeri za sada nemam - zaključuje Dragana Mirković.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti