Violeta Viki Miljković: Romantična proslava jubileja

Violeta Viki Miljković: Romantična proslava jubileja

Autor: | 26/06/2011

0

Popularna pevačica Violeta Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejom proslavila je četiri godine braka romantičnim putovanjem po Evropi. Prvo odredište bila im je Nemačka gde su posetili Draganovu kćerku iz njegovog prvog braka, da bi potom svoj put nastavili duž Francuske. Kažu da su se proveli fenomenalno, a u Beograd su se posle desetak dana vratili puni pozitivnih utisaka.
- Naša prva destinacija bila je Nemačka i grad Helibron gde živi Jelena, kćerka mog supruga iz prvog braka, koja je nedavno završila četvrti razred gimnazije i tih dana je proslavljala maturu. Moj sin Andrej nije mogao da dočeka dan kada će da skoči u zagrljaj svojoj sestri prema kojoj oseća veliku bliskost - kaže na početku razgovora za magazin “Hello!” Violeta Viki Miljković.
Posle nekoliko dana provedenih u Nemačkoj, zgodna pevačica, njen suprug, njegova kćerka Jelena i sin Andrej nastavili su putovanje ka Francuskoj. Dan kada su pre četiri godine jedno drugome izgovorili sudbonosno “da” Violeta i njena jača polovina proslavili su u jednom otmenom restoranu u Parizu, a posle su odmor podredili svom sinu Andreju.
- Godišnjicu braka Taške i ja proslavili smo u centru Pariza u jednom restoranu. Uživali smo u romantičnoj atmosferi, svečanoj večeri i vrhunskom vinu. Narednog dana posetili smo“Diznilend”, što je naročito radovalo našeg sina, koji obožava Diznijeve junake. Omiljeni lik mu je Petar Pan, pa je tražio da mu kupimo njegov kostim. Obučen u odelo svog najdražeg junaka, hodao je “Diznilendom”. Podjednako je bio fasciniran Mikijem Mausom, Kapetanom Kukom, Šiljom i drugim junacima. Najviše je uživao u “Fantazilendu”, gde scenografija i glavni junaci dočaravaju najlepše bajke - ističe poznata pevačica i dodaje da njen sin nije želeo da se provoza “brzim” mašinama.


- Andrej je dete koje savršeno zna šta hoće. Pokušali smo da ga povedemo u nešto bržu vožnju “Pirata sa Kariba” brodićem koji se kreće po vodi, ali on to nije želeo. Takođe smo poželeli da ga provozamo vozićem u “Grand kanjonu”, ali je i to odbio. Shvatili smo da njega to ne privlači i da mu ne prija preterana buka. Zato je uživao u vožnji na Dambu i na konjićima - sa osmehom priča Violeta i napominje da su se i ona i njen suprug savršeno proveli u tom dečjem carstvu iz snova.
- Taške i ja smo već drugi put posetili “Diznilend”u Parizu, a jednom smo bili i u Americi. Uvek smo se fenomenalno provodili, jer ja sam u suštini jedno veliko dete koje sada rado proživljava neke stvari koje u detinjstvu nije sebi moglo da priušti - kaže pevačica i dodaje da su joj četiri godine braka brzo prošle.
- Moj suprug i ja smo, ako računamo period zabavljanja, sedamnaest godina zajedno. Nama papir ništa ne znači. Venčali smo se samo u crkvi, u opštini nismo želeli. I dalje se odlično slažemo - kaže popularna Viki i napominje da bi u narednom periodu volela da se po drugi put ostvari u ulozi majke.
- Naravno, želim ponovo da budem mama, možda ne u narednih nekoliko meseci, ali uskoro, što da ne. Nikada mi nije bilo važno da li ću dobiti dečaka ili devojčicu, mada sam, moram da priznam, potajno priželjkivala prvo da bude muško, jer su sinovi nešto više vezani za majke. Pošto su tu sada Andrej i Jelena, stvarno mi je svejedno. Naš sin bi voleo da dobije i brata i sestru - kaže Violeta, koja je veoma zadovoljna i na poslovnom planu.
- Iznenađena sam kojom brzinom su se “zavrtele” moje nove pesme, na nastupima su baš tražene. Nedavno smo Halid Bešlić i ja na Paliću snimili spot za zajednički duet. Super smo se proveli. Predstojeće leto biće mi radno, ali uskoro porodično putujemo u našu kuću u Miločer, u Crnoj Gori. Početkom septembra Taške i ja planiramo da odemo sami na neko romantično putovanje - završila je razgovor Violeta Viki Miljković.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još