Dragana Mirković ekskluzivno iz Beča za "Hello!": Spektakularno slavlje na krovu luksuznog hotela

Dragana Mirković ekskluzivno iz Beča za "Hello!": Spektakularno slavlje na krovu luksuznog hotela

Autor: | 08/06/2015

0

Folk zvezda Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić priredili su protekle nedelje dvostruko slavlje u čast svog sina Marka Bijelića. Nakon što je upriličen verski obred "firmung", čin različit od krštenja, koji na svojevrstan način označava zrelo prihtavanje odluke o ulasku u hrišćansku veru, obeležen je i njegov veličantveni školski uspeh budući da je nedavno primljen na bečku HAK akademiju. Slavljenik se, po očevoj želji, na parti u hotel "Ritz - Carlton" dovezao "Rolls Royce" limuzinom za šest osoba pored koje je i pozirao za porodični album i magazin "Hello!" koji je dobio ekskuzivno pravo fotografisanja, do sada, najznačajnije porodične svetkovine u domu Mirković - Bijelić.

Deo slavlja upriličen je i na terasi hotela sa koje se pruža prelep pogled na austrijsku prestonicu?

- Na terasi, a zapravo čitavom krovu, uživali smo u koktelu, ali ručak je uvek prijatniji u zatvorenom pa smo odatle sišli u salu u kojoj smo ručali, a koja je bila ukrašena natpisima: "Marko, srećan firmung!" Logo firmunga je beli golub sa raširenim krilima koji je bio izvezen na ikebani sa zeleno-belim cvećem postavljen na svaki gostinski sto. Bife je bio fantastičan, kao i hrana i kokteli nakon čega smo se vratili na krov hotela koji je kompletno aranžiran za našu proslavu. Na svakom stolu stajala je karta pića sa srebrnim logoom hotela "Ritz". Sa unutrašnjih strana duplih korica stajalo je: "Marko, srećan firmung", u potpisu kolektiv "Ritza", što znači da je sve štampano specijalno za naše dešavanje. Time su nam zaista ukazali veliku čast. Pored svakog tanjira stajala je kartica, nalik klasičnoj restoranskoj kartici za hranu, ali sa rečima dobrodošlice, Markovom slikom i datumom dešavanja koju su ljudi mogli da ponesu za uspomenu.

Ekskluzivne fotografije sa glamurozne proslave i nastavak intervjua potražite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 8. juna!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti