Dragana Mirković: Odmor u Londonu

Dragana Mirković: Odmor u Londonu

23/01/2012

0

Proslavljena pevačica Dragana Mirković početak godine provela je sa suprugom Tonijem Bijelićem, sinom Markom i kćerkom Manuelom u Londonu gde su ostali sedam dana. Harizmatična crnka prethodno je za doček Nove godine pevala u nemačkom gradu Diseldorfu, a na nastupu su bili i članovi njene porodice.
- Krajem prošle godine odlučili smo da odemo na putovanje u London, a s obzirom na to da smo putovali kolima i da nam je Diseldorf na pola puta, odlučila sam da prihvatim ponudu mog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika i nastupam za doček 2012. godine. Posle mnogo godina ponovo sam pevala u novogodišnjoj noći i bilo mi je lepše nego što sam očekivala. Te večeri bilo je mnogo mojih fanova koje poznaju i članovi moje porodice tako da smo se svi lepo družili i odlično proveli - počinje priču za magazin "Hello!"Dragana.
Posle  nezaboravne najluđe noći, sa članovima svoje porodice uputila se ka Londonu, a kako su putovali kolima imali su priliku da vide i Eurotunel koji povezuje Francusku i Veliku Britaniju.
- Deci je bilo veoma interesantno da prođu kroz taj kanal jer su dosta čitali o njemu, dok smo se vozili pričali su nam o tome kako je građen i šta je sve pronađeno tokom radova. Inače, mi smo najviše zbog naših mališana odlučili da odemo na ovo putovanje, jer oboje intenzivno uče engleski, pa su imali priliku da vežbaju jezik. Osim toga London je grad u kome mogu da se vide mnoge istorijske znamenitosti i da se mnogo toga nauči - kaže lepa dama koja je sa porodicom bila smeštena u hotelu „Hilton“ u centru engleske prestonice.
- „Hilton“ je jedan od najviših hotela u prestonici Britanije i ima dvadeset osam spratova. Mi smo bili smešteni na jedanaestom, a pošto nam je jedan čitav zid bio u staklu imali smo predivan pogled na Bakingemsku palatu i Big ben“.
Dragana i njena porodica obišli su mnoge znamenitosti, a najinteresantnije su im bile kuća Šerloka Holmsa i dvorac Vindzor koji se nalazi na dvadesetak kilometara od Londona.
- Dvorac je zaista predivan, a pošto je zbog Nove godine bio i ukrašen, sve je izgledalo veoma bajkovito. Inače, svuda smo odlazili našim kolima i uz navigaciju koju smo imali odlično smo se snalazili. Toni je zaista dobar vozač tako da mu nijednog trenutka nije smetalo to što Britanci voze levomstranom- otkriva poznata pevačica i dodaje da su svakodnevno obilazili restorane nacionalne kuhinje.
- I pored toga što tamo ima restorana svih svetskih kuhinja, odlazili smo uglavnom na mesta gde se služe nacionalni specijaliteti jer nam je to bilo  zanimljivije. Noćne izlaske nismo praktikovali, jer mi je to odavno dosadilo, a pošto su deca još mala ni oni nisu bili zainteresovani za tu vrstu provoda.
Iako ne voli šoping, poznata pevačica je ovog puta obišla čuveni tržni centar „Harods“ gde je sebi kupila nekoliko stvari.
- Za mene je kupovina po takvim gradovima gubljenje vremena, međutim, pošto je sa nama na putu bila i moja rođaka Biljana nagovorila me je da obiđemo „Harods“, tako da je bilo neizbežno da sebi nešto kupim - objašnjava Dragana i dodaje da nosi samo najlepše uspomene s putovanja.
- Bilo nam je zaista predivno i polako se privikavamo na uobičajen život u Beču. Skoncentrisani smo na obnovu dvorca koji smo kupili prošle godine, ali pošto želimo da on zadrži autentični izgled o svimradovima se konsultujemo za Zavodom za zaštitu istorijskih i kulturnih dobara, tako da će obnova trajati duže nego što smo planirali - zaključuje poznata crnka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još