Andrej Maričić: Amerika - obećana zemlja

Andrej Maričić: Amerika - obećana zemlja

Autor: | 15/06/2011

0

Pobednik prvog serijala „Vip Survivor“ Andrej Maričić, a sada voditelj rijalitija „Autostoperi“, koji se emituje na televiziji „Pink“, ostvario je svoj dugoočekivani san i otputovao u Njujork. Duhoviti voditelj će u ovoj metropoli boraviti mesec i po dana, a za to vreme pokušaće da se dopadne čelnicima „Agencije za talente“ koji pronalaze darovite ljude i otvaraju im vrata svetskog šou-biza.
- Amerika je za mene obećana zemlja. Čim sam snimio poslednju emisiju „Autostopera“ za ovu sezonu, otputovao sam u Njujork. Ovde planiram da ostanem mesec dana, posle čega se vraćam u Beograd, gde me očekuje ponovno druženje sa Enom Popov i upoznavanje naše Srbije. Ako se moji planovi budu podudarili sa planovima „Svevišnjeg“, krajem godine odlazim u Los Anđeles - sa velikim uzbuđenjem iz Amerike priča Andrej Maričić.
- U Njujorku sam odseo kod dobre prijateljice. Mnogo očekujem, ali ne bih baš sve da otkrivam. San mi je da jednog dana počnem da glumim za njihovo tržište. Al Paćino mi je omiljeni glumac, te bih voleo makar da budem i statista u filmu u kome on igra - kaže simpatični voditelj.
Iako je po povrataku sa Filipina devojci Mariji obećao da će je odvesti da vidi Diznilend i Las Vegas, te planove zbog poslovnih angažmana Andrej je morao da prolongira za godinu dana.
- Moja devojka je sa radošću primila vest da idem u Ameriku. Marija je na svom poslu primljena za stalno, pa sada nije mogla sa mnom da krene na put. Čim se vratim iz Amerike, ispuniću data obećanja - kaže Andrej i dodaje da bi, za razliku od Marije koja je proevropski orijentisana, on već sutra mogao svoj život da preseli u Ameriku.
- Bez problema bih mogao da napustim Srbiju i da se preselim u Ameriku. Njihov način života i mentalitet oduvek su mi odgovarali - ističe simpatični voditelj i dodaje da krajem godine planira da poseti i Los Anđeles, gde će boraviti kod svoje drugarice i saplemenice Bojane Barović.
- Bojana je moja sestra, a ne drugarica. Mnogo volim i Nikolu i nju. Nas dvoje ćemo se u Los Anđelesu družiti krajem godine, a boravićemo u njenom iznajmljenom apartmanu - priča Andrej i dodaje da se sa Bojanom i Nikolom toliko zbližio da ih sigurno u budućnosti očekuje kumstvo.
- Mi smo zaista izgradili super odnose. Nadam se da će se Bojanina i Nikolina ljubavna priča do kraja realizovati uspešno, tako da između nas, svakako, stoji kumstvo. Samo je pitanje ko će od nas prvi da stane na ludi kamen i ko će kome prvi biti kum - sa osmehom završava Maričić.

Piše: Jelena Popović
Foto: Ivan Božanić, studio „Visual Sound Generation“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti