Bojana Barović i Nikola Rokvić: Dani ljubavi u Americi

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Dani ljubavi u Americi

Autor: | 12/04/2012

0

Otkako su pre godinu i po dana započeli strasnu romansu Bojana Barović i Nikola Rokvić ne dozvoljavaju da hiljade kilometara koji ih dele utiču na njihov odnos. Uspešno su se organizovali i svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Kad god može Bojana dolazi u Srbiju, a i Nikola često odlazi kod nje u Ameriku. Prošle jeseni bili su zajedno u Njujorku, a nedavno je dvadesetsedmogodišnji pevač proveo mesec dana kod svoje izabranice u Los Anđelesu. Pošto mu ovo nije bio prvi odlazak u „grad anđela“, mnoge turističke atrakcije su mu bile poznate, ali to nije uticalo da ih ponovo ne obiđe. Poseta Holivudu bila je nezaobilazna, obišli su  „Univerzal studio“, „Kodak teatar“ i „Grifit" opservatoriju. Zajednički boravak u Kaliforniji poznati par je iskoristio da na nekoliko dana ode u Las Vegas, grad koji su zavoleli tokom prošlogodišnje posete, a napravili su izlet i u San Dijego, gde su se najduže zadržali u Nacionalnom parku.
- Los Anđeles je divan grad i lako je prilagoditi se tamošnjim uslovima života. Klima je idealna, prosečna godišnja temperatura je dvadeset stepeni što vam boravak čini prijatnijim. Za mene taj grad predstavlja raj za život. Tokom jednomesečnog boravka trudio sam se da ispratim Bojanin tempo, pa je ona bila glavni organizator svega što smo radili - kaže Nikola.
-Nije mi dugo trebalo da se naviknem na život u Los Anđelesu. Sada se u njemu osećam kao da sam kod kuće. Tokom Nikolinog boravka više smo se posvetili zdravom načinu života, zbog čega smo vežbali svakog dana, nego obilasku grada. To što smo bili zajedno iskoristili smo da ponovo odemo u Las Vegas i posetimo San Dijego. Na tim izletima nam je bilo prelepo - priča Bojana koja zbog poslovnih obaveza nije mogla da se vrati u Srbiju sa izabranikom. Njih dvoje neće biti dugo razdvojeni, jer će manekenka doputovati u aprilu i planira da se u Beogradu zadrži nekoliko nedelja.
Nikola je u Americi rešio da više povede računa o svom zdravlju, promenio je način ishrane, što je nastavio da praktikuje i u Beogradu. Na njegovom meniju je sada hrana organskog porekla, a otkako se na taj načih hrani, oseća se bolje.
- U Los Anđelesu organska hrana i makrobiotika su veoma zastupljeni i dopada mi se što u gradu postoji veliki broj restorana u kojima se služi isključivo zdrava hrana. Trudim se da održim takav režim ishrane, i što duže to praktikujem osećam da mi prija i pomaže - kaže Nikola.
Sve uspešniji pevač poznat je kao neko ko vodi računa o svojoj kondiciji i svakodnevno vežba, stoga to nije izostalo ni tokom boravka u Los Anđelesu. Ustajao je rano, odlazio na plažu, gde je zajedno sa Bojanom trčao, dok su poslepodnevni časovi bili rezervisani za jogu.
- Ispunjeni i dobro organizovani dani prošli su nam za tren. Nismo odlazili u noćne klubove, uglavnom smo išli u zanimljive restorane i družili se sa prijateljima - kaže Bojana.
Posle povratka Nikola se posvetio radu na novom albumu. Sa devojkom je u svakodnevnom kontaktu preko „Skajpa“ i broji dane kada će se ponovo videti. Na veliku razdaljinu su se navikli, pa im ona više ne predstavlja problem.
- Nije naporno održavati vezu na daljinu. Danas postoji „Skajp“ zahvaljujući kojem se svakog dana čujemo i vidimo. Ipak, to ne može da zameni onaj osećaj kada mi je teško, a u tom trenutku Bojana je pored mene. Uz veliku ljubav, želju i saznanje da ćemo se uskoro videti i to se lako prevazilazi - kaže na kraju Nikola.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti