Bojana Barović i Nikola Rokvić ekskluzivno za "Hello!": Jedva čekamo da postanemo roditelji

Bojana Barović i Nikola Rokvić ekskluzivno za "Hello!": Jedva čekamo da postanemo roditelji

Autor: | 25/01/2015

0


Prva sezona rijaliti šou-programa "Survivor" u kojoj su učesnici bile poznate ličnosti, presudno je uticala na sudbinu manekenke Bojane Barović i pevača Nikole Rokvića. Osim što su tokom mesec dana provedenih u ogoljenoj prirodi shvatili koliko je malo potrebno za sreću, ovo dvoje talentovanih i ambicioznih ljudi na Filipinima spojila je i neverovatna energija koja je s vremenom prerasla u iskrenu ljubav. Počeci njihove veze dogodili su se pred kamerama u rijalitiju, a četiri i po godina kasnije pevač se odlučio na odvažan korak i svoju izabranicu zaprosio na svom nastupu na Trgu Republike, u Beogradu, u novogodišnjoj noći. Iako je oboma važnija suština od forme, u iskrenom intervjuu za "Hello!" priznaju da je veridba učvrstila njihov odnos i da su postali bliži. Osim toga, otkrivaju svoje planove za predstojeće venčanje, koliko su se promenili jedno uz drugo, kao i da su oboje uzbuđeni što će Nikola posle šestogodišnje pauze ponovo objaviti CD, na kome kao lajtmotiv provejava iskrena ljubav.

Koliko ste planirali da Bojanu zaprosite na vašem novogodišnjem nastupu?
Nikola: Krajem decembra dok sam se vozio na nastup u Zagrebu, ta ideja mi je pala na pamet. Video sam u mislima scenu kako je prosim na Trgu na svom nastupu, što je ostavilo jak utisak na mene. Tada sam doneo odluku, ali sam sutradan počeo da se kolebam da li je trg dobro mesto za to. Međutim, pošto sve u životu radim iz srca, a osetio sam da je to prava stvar, ipak sam tu ideju realizovao. I nisam pogrešio. Bilo je vrlo lepo, a za mene i Bojanu veoma emotivno.

Da vam je neko prethodno pričao da će vas Nikola zaprositi na takav način, da li biste mu poverovali?

Bojana: On je malo ekscentrična ličnost i voli neobične stvari. Kada bi mi neko ispričao takvu situaciju, rekla bih da to liči na njega, ali ne bih verovala da će to zaista i uraditi.

Hoćete li se venčati ove godine?
Bojana: Ja putujem u Ameriku, gde ostajem nekoliko meseci. S obzirom na to da se svadbe uglavnom prave na leto, ne znam da li ćemo stići da se organizujemo, ali možda ćemo odlučiti da to bude, recimo, za sledeću Novu godinu. Sigurno je da nećemo pripremati slavlje šest meseci unapred, već će se to desiti spontano kao i sve do sada...

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 26. januara 2014. godine!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti