Bojana Barović: Slavlje na vojvođanski način

Bojana Barović: Slavlje na vojvođanski način

Autor: | 05/07/2011

0

Manekenka i nekadašnja učesnica rijalitija „SurvivorBojana Barović 22. juna proslavila je dvadeset osmi rođendan. Na salaš nadomak Novog Sada zgodna Novosađanka pozvala je najbliže prijatelje, kao i članove porodice. Bojana, koja je glumila u američkoj pilot-emisiji, i sa zavidnom inostranom karijerom modela, za magazin „Hello!“ kaže da mnogo voli salaše.
- Odlučila sam da u bašti jednog salaša proslavim rođendan jer mi takva vrsta provoda najviše prija. Nisam htela da pravim veliko slavlje, jer mi je bilo komplikovano da pozovem sve prijatelje iz Novog Sada u Beograd i obrnuto. Bilo je nezgodno najviše zbog spavanja, jer ne znam šta bih radila sa Novosađanima u Beogradu usred noći. Zato sam se odlučila za salaš blizu rodnog grada, jer je većina mojih gostiju odatle. Bili su tu i moj brat Vlada sa devojkom i sestra Sanja sa verenikom - kaže manekenka koja je za goste naručila ukusne vojvođanske specijalitete.
- U predivnom okruženju i intimnoj atmosferi, uz zvuke tamburaša, proslavila sam svoj dan. Naravno, i moj dečko Nikola je zapevao. Kada počne da peva, muzičari se više ne čuju dok sviraju. Sećam se kada se jednom raspevao na nekoj proslavi, prvo je držao mikrofon u ruci, a onda ga je samo nonšalantno odložio dok je pevao, jer je shvatio da mu smeta.
Osim mojih bliskih prijatelja bio je prisutan i Nikolin brat Marko koji je došao sa devojkom. Bilo nas je petnaestak ukupno, a žurka je potrajala do četiri ujutru.
Bojanini prijatelji su se potrudili da je obraduju zanimljivim poklonima. Gosti su bili veoma zadovoljni posluženim delicijama, karakterističnim za Vojvodinu.
- Izuzetno ukusne i lepo aranžirane specijalitete „razblaživali“ smo vinom i domaćom rakijom. Najviše se pila „dunja“, a to je moja omiljena vrsta rakije. Naravno, otvorili smo i šampanjac. Igrali smo uz tamburaše, veselili se, bilo je predivno. Tortu nisam imala, ali sam je dobila na poklon od osoblja restorana. Simpatično mi je bilo što nisu imali dovoljan broj sveća pa su stavili samo dve, koliko su zatekli u kuhinji. Dobila sam divne poklone od svih, a najlepši dar dobila sam od Nikole - prelep komad nakita. Bilo mi je najbitnije da smo svi tu, pokloni su mi manje važni. Kasnije mi je priznao da je nameravao da mi kupi kuče - jorkširskog terijera, ali da se u poslednjem trenutku predomislio, jer nemam dobre uslove da čuvam psa i stalno sam na putovanjima. Jedan drug mi je doneo dve flaše rakije koju je ispekao, kao i kulen, i to je bio jedan od originalnijih poklona - osmehujući se kaže Bojana koja je sebi za rođendan poželela da sreća koju oseća što duže potraje. Roditelje nije zvala na zabavu, već je toga dana sa njima bila na porodičnom ručku u njihovom stanu. Mama joj je napravila dve torte.
- Nisam htela nešto preterano da obeležavam rođendan ni preko dana, jer nisam više mala. Ko je zvao od rodbine pozvali smo ga na tortu.  Najviše me je oduševilo što su me zvali prijatelji iz celog sveta da mi čestitaju rođendan. Na mojoj „Fejsbuk“ stranici dobila sam mnogo čestitki, preko četiri stotine poruka. Tog dana mi je telefon bio blokiran.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin