Nikola Rokvić: Posvećen zdravom životu

Nikola Rokvić: Posvećen zdravom životu

Autor: | 09/04/2011

0

Dok mu je devojka Bojana Barović bila u Americi, pevač Nikola Rokvić vreme je najčešće provodio sa Ninom. Sin Marinka Rokvića nije našao novu izabranicu, već je Nina francuska pudla koja je pre dve godine osvojila srce dvadesetpetogodišnjeg pevača. Otkako je kao jednomesečno štene došla u dom porodice Rokvić, pudla je postala njihova mezimica, a poklon je Nikoline tetke Suzane. Iako uz njega ide veći pas, Nikola svoju Ninu nikada ne bi zamenio za dobermana, zlatnog retrivera ili dogu i uživa dok se sa njom igra po parkovima. Pored njega i Bojana ju je zavolela, pa je često zajedno izvode u šetnju, ali i u salon jer Nikolin pas ima svog frizera.
- Nina je postala ravnopravni član naše porodice. Čim sam je prvi put ugledao, zaljubio sam se u nju. Navikao sam da je u našem domu i neobično mi je kada negde otputujem, a nje nema. Dobio sam je od mamine sestre pre dve godine dok je bila štene. Volim da se bavim njome, ali za to nemam previše vremena, pa je uglavnom za Ninu zadužena moja majka Slavica. Uvek je doterana, vodimo je redovno na šišanje, pravimo joj frizure i mezimica je celog kraja u kome živim - priča Nikola.
Poznat kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu pevač Grand produkcije redovno vežba, a u poslednje vreme njegov kućni ljubimac mu i u toj prilici pravi društvo. Otkako se vreme prolepšalo Nikola sve manje odlazi u teretanu, koju tokom zime svakodnevno posećuje, a sve više vežba u prirodi. S obzirom na to da živi u neposrednoj blizini Save, u novobeogradskim blokovima, čim se probudi, Nikola odlazi na kej gde trči. Otkako se pre šest meseci vratio sa Filipina, gde je smršao jedanaest kilograma, trudi se da održi kilažu, a redukovana ishrana i redovni trening najbolji su način za to.
- Osećam se bolje i lakše otkada sam rešio da vodim zdrav život: sport, zdrava hrana, redovni obroci, uredan san. Ne postoji nikakav poseban razlog zbog kojeg sam rešio da nešto promenim, ali bolje je da se zdravim navikama okrenem bez razloga, nego zato što moram. Ne mogu bez fizičke aktivnosti. Stalno trčim pored Save i idem u teretanu. Nedavno sam krenuo i na kik-boks, dobar je za kondiciju i tonus celog tela - otkriva Nikola.
Da vodi zdrav život Nikola je naučio od svog oca Marinka. Poznati pevač već dvadeset pet godina vežba svaki dan. Gde god da se nalazi, trening ne može da izostane, pa su njegovi sinovi imali odličan primer. Za sada Nikola se pridržava očevih saveta, često i zajedno vežbaju, a kada mu je devojka Bojana u Srbiji, i ona im se pridruži.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti