Andrej Maričić i Ena Popov: Luda vožnja dvociklom na četiri točka

Andrej Maričić i Ena Popov: Luda vožnja dvociklom na četiri točka

Autor: | 19/05/2011

0

Od kada su počeli da vode emisiju „Autostoperi“, koja se prikazuje na televiziji „Pink“, Ena Popov i Andrej Maričić počeli su često da se viđaju i mimo snimajućih dana. Na kreativan način oni razrađuju takmičarsku strategiju. Redovno šetaju kako bi održali fizičku kondiciju, koja im je preko potrebna, budući da emisija koju vode zahteva i te kakve napore.
Posle kiše koja je padala danima, prve zrake sunca, lepa Novosađanka i pobednik „Vip Survivira“ iskoristili su da ih zajedno provedu u glavnom gradu. Sreli su se na šetalištu u Zemunu, i jedno drugome su skočili u zagrljaj kao da se nisu videli bog zna koliko dugo. Za razliku od Ene, koja je stigla u pratnji svog psa Rika, Andrej je na Zemunski kej došao u društvu devojke Marije, koju je tokom boravaka na Filipinima svakodnevno spominjao. Čim je Riko video da simpatični mladić grli njegovu gazdaricu, počeo je skače na Andreja. Šarmantna voditeljka ljubazno je pozdravila devojku svog „rivala“, posle čega su se uputili ka obližnjem kafiću. Seli su u baštu, i budući da je bilo rano, rešili su da doručkuju. Ena je uzela grčku salatu, dok je popularni voditelj, koji se dugo nećkao, naposletku naručio sendviče.
Pošto su se umorili od uživanja, na koje baš i nisu navikli u poslednje vreme, simpatični voditeljski par potražio je dodatnu zabavu. Dok je Andrej svoju lepu devojku Mariju i koleginicu pokušavao da nagovori da „isprobaju hrabrost“ u obližnjem luna-parku, Ena, iako je bila u visokim potpeticama, poželela je da se provoza dvociklom na četiri točka. Pozvala je svog kolegu da sedne na mesto suvozača, jer se volan, kojim se upravlja, nalazio na njenoj strani. Budući da je vlasnik ovog četvorotočkaša prepoznao voditeljski par, nije želeo da im uzme novac za iznajmljivanje.
Ena i Andrej krenuli su u ludu vožnju kejom, jureći deset na sat. Iako su mislili da koji krug obrnu sami, Enin pas Riko to nije dozvolio, već se istrgao iz ruku Andrejove devojke Marije koja ga je čuvala. On je skočio u krilo svoje gazdarice, da bi na kraju završio kod njenog simpatičnog kolege. S obzirom da su privlačili pažnju i izazivali smeh slučajnih prolaznika, Ena i Andej su se odlično zabavljali, obišavši dva kruga po biciklističkoj stazi. Posle toga nastavili su šetnju do jednog od restorana na Zemunskom keju, da bi predveče sve četvoro nastavili uživanje u vožnji brodom i razgledanju grada sa reke.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin