Anabela Bukva: Rođena za ljubav

Anabela Bukva: Rođena za ljubav

Autor: | 18/05/2011

0

Otkad je raskinula emotivnu vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem, mnogi su se interesovali za atraktivnu pevačicu Anabelu Bukvu, ali njeno srce osvojio je uspešni biznismen Aleksandar Nedeljković, inače jedan od naslednika porodice Karić. Zgodnog dvadesetdevetogodišnjaka, inače vlasnika luksuznog turističkog kompleska „Aleksandar“, u Orašcu, popularna pevačica upoznala je preko svoje prijateljice, inače Aleksandrove rođene sestre Gorice, poznate po jednoipogodišnjoj vezi sa golmanom naše reprezentacije Vladimirom Stojkovićem. Do bratovljeve udaje, ona je zajedno sa roditeljima živela u Tolstojevoj ulici na Dedinju.
Po rečima bliskih prijatelja, čim su se ugledali, Anabela i sestrić Bogoljuba Karića osetili su uzajamne simpatije. Aleksandar koji živi i radi u Moskvi, svojim manirima i džentlmenskim ponašanjem osvojio je zgodnu pevačicu. Budući da je ovaj uspešni biznismen kao i Anabela razveden, i ima jedno dete, razumevanje između njih ni u kom pogledu ne manjka. Iako su dugo, samo putem SMS poruka, bili u kontaktu, zbog Aleksandrovih poslovnih obaveza i Anabelinih učestalih nastupa, tek su se nedavno prvi put sreli u Beogradu. Posle provoda po prestižnim klubovima i zbog obastranih simpatija, umesto u Rusiji, simpatični devedesetdevetogodišnjak sve češće boravi u srpskoj prestonici.
Budući da je pop pevačica lepša nego ikada i da prosto blista od zadovoljstva, reklo bi se da je srećna u novoj vezi i da je zaljubljena. Ipak, o svojoj novoj ljubavnoj romansi, sa Aleksandrom, majka prelepih devojčica Lune i Nine, nije želela previše da govori.
- Aleksandar i ja se poznajemo, i lepo se družimo. Zaista je rano da pričam o tome, razumite me, još je jako rano - Anabela je ljubazno prokometarisala njihov odnos za magazin „Hello!“.
Budući da je posle brojnih slomova, koji su je zadesili u životu, postala jača, jedna od naših najpopularnijih pop pevačica, naučila je istinski da uživa i da na prvo mesto, ne računajući svoje kćerke, stavlja sebe i svoju sreću. Svoje zadovoljstvo ne krije, a budući da ju je iskrenost često koštala, ovoga puta rešila je da bude obazrivija u otkrivanju detalja iz svog privatnog života. Iako nije želela da prokometariše koje osobine su je privukle kod novog partnera, Anabela je nedavno prokomentarisal kakvog muškarca priželjkuje.
- Cenim muškarce koji su odmereni, diskretni sa jedne a uporni i zaštitnički nastrojeni sa druge strane. U ovom momentu prija mi muškarc koji želi da me vidi samo srećnu i sa osmehom na licu, a koji je u stanju da me osvaja do iznemoglosti. Sviđaju mi se džentlmeni koji bez trunke stida pokazuju svoja osećanja - rekla je zgodna pevačica koja, iako je doživela ljubavna razočaranja, nikada nije izgubila veru u ljubav.
- Ljubav je moj glavni pokretač, bez čega ne bih mogla da živim. Uvek hoću pravu i iskrenu ljubav. Želim samo one stvari u kojima uživam u potpunosti i radujem se onome što će da se desi, jer osećam da će mi se nešto mnogo lepo dogoditi. Jedva čekam - zagonetna je Anabela.
Iako je izabranik njenog srca Aleksandra Nedeljković, bogati naslednik „Karić imperije“ zgodna pevačica ističe da nikada nije marila za tuđi novac. Odavno dobro zarađuje i troši isključivo svoje pare. Napominje da joj je najbitnija ljubav, te bez pravih emocija nikada ne bi mogla ni zbog kakvog bogatstva da bude sa nekim.
- Nikada ne bih bila sa nekim iz koristi. Možda sam malo staromodna, ali mnogo više volim da pružim, nego da dobijem materijalno. Obožavam da sama sebi kupujem i sve što u životu imam, sama sam stekla - istakla je Anabela.
Na pitanje da li je sa izabranikom svog srca provela prvomajske praznike, odgovorila je negativno.
- Prvomajske praznike sam provela radno. Imala sam par nastupa u Makedoniji i Bosni. Takođe sam nastupala i u Parizu, na jednom splavu. Tamo sam se provela fenomenalno. Publika je bila blagonaklona prema meni i fantastično je reagovala na moje pesme. Osim nastupa, imala sam vremena i za obilazak kulturnih znamenitosti. Posetila sam Ajfelov toranj, Trijumfalnu kapiju i obišla nekoliko muzeja. Uživala sam u restoranima i kafićima na „Šanzelizeu“. Takođe sam vreme provedeno u Francuskoj iskoristila za šoping, mada sam najviše kupovala garderobu za moje kćerke - sa osmehom kaže Anabela, i dodaje da joj je žao što ovoga puta sa svojom decom nije posetila „Diznilend“.
- Iako sam rezervisala avionske karte i planirala odlazak u „Dizniled“ sa svojim kćerkama, pomeranje datuma Lunine ekskurzije, omelo nam je planove. Naime, baš u vreme kada smo planirale da posetimo ovo „dečje carstvo snova“, agencija je mojoj starijoj kćerki promenili zakazani polazak na ekskurziju, koji se podudario sa našim planiranim putem u "Diznilend“. Naravno, nije bilo dileme šta će Luna odabrati, jer se ekskurziji veoma radovala a i obožava svoje društvo. Nisam želela da pođem samo sa mlađom kćerkom Ninom, jer sam želela sve tri zajedno da uživamo - završila je Anabela Bukva.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin