Anabela Bukva: Još uvek čekam svog princa

Anabela Bukva: Još uvek čekam svog princa

Autor: | 17/12/2011

0

Pevačica Anabela Bukva istovremeno važi za snažnu i krhku ženu. Posle razvoda od Gagija Đoganija sreću je pokušala da nađe pored nekoliko muškaraca, ali bajke se nisu završavale srećno. Ipak, ona ne prestaje da zamišlja svog princa.
- Iskreno, neko sam ko čvrsto veruje u ljubav na jedan bajkovit način. Tako sam učena i vaspitavana od malena a danas u ovo vreme kao majka dve ćerke potpuno sam u dilemi da li treba tako da ih vaspitavam… U svakom slučaju, lepo je kad uveče legneš i maštaš na bajkovit način i zamišljaš svog princa - rekla je Anabela.
Pevačica koja se nedavno obnažila za potrebe snimanja novog spota nedavno je raskinula vezu sa biznismenom Sašom Nedeljkovićem.
- Skoro se završilo nešto u čemu sam uživala ali nije imalo perspektivu. Ja svakako stojim iza svake svoje odluke. Nisam radikalna, kod mene uvek presuđuju emocije - dodala je.
Anabela je nedavno izdala i singl “Ne zovi me”.
- Pesma je novogodišnji poklon svima koji me vole. Nije mi novi album primaran, mada polako preslušavam pesme i stavljam na stranu one koje mi se sviđaju. Nemam neke dugoročne planove, sve radim spontano i po osećaju i to se pokazalo kao dobitna kombinacija.

Izvor: S Media

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin