Anabela Bukva: Posvećena deci i zdravom životu

Anabela Bukva: Posvećena deci i zdravom životu

Autor: | 14/05/2011

0

Bura koja se podigla zbog dešavanja u emotivnom životu Anabele Bukve se stišala. To najviše godi pevačici koja je teško podnela što je zbog još jednog ljubavnog kraha duže vreme bila glavna tema domaćih medija. Zbog svojih kćerki Lune i Nine nije dugo patila, niti je dozvolila da joj priče da je posle raskida veze sa Mladenom Radulovićem započela romansu sa manekenom Filipom Panajotovićem, a potom i fudbalerom Milanom - Lolom Smiljanićem poremete planove, jer svesna je da je njima najpotrebnija. Otkako je bez emotivnog partnera, Anabela se najčešće može videti sa kćerkama, a lepo vreme koristi da sa svojim naslednicama što više bude napolju. Mnoge životne navike, među kojima je i rekreativno bavljenje sportom, prenela je na petnaestogodišnju Lunu i šestogodišnju Ninu, pa se ovaj ženski trojac svakodnevno može videti kako vozi rolere i trči po stazamaVidikovca. Zdrav život i dobar izgled Anabeli i starijoj Luni podjednako su važni, a malena Nina ih u svemu kopira. Luna koja pohađa srednju umetničku školu, u kojoj uči glumu i bavi se manekenstvom, posvećena je svom telu koje želi da dovede do perfekcije. Majka je u tome podržava, a i sama se trudi da svoju vitku liniju održava, pa često zajedno odlaze i u teretanu, ali i vežbaju na Košutnjaku.
Anabela je, i pored svih poslovnih obaveza koje ima, veoma posvećena deci, a u svemu ima veliku pomoć bivšeg supruga Gagija Đoganija. Iako su već dve godine razvedeni, nekadašnji supružnici, posle burnog perioda koji su obeležile svađe koje su se često završavale i na naslovnim stranama domaće štampe, uspostavili su korektan odnos upravo zbog svojih kćerki. Da bi odrastale u miru, Anabela i Gagi su ostavili iza sebe sve nesuglasice, jer Lunina i Ninina sreća im je najbitnija. Sa svojim naslednicama pevačica je izgradila otvoren odnos, uvek im ističući da pred njom ne smeju da imaju tajni. Upućena je u sve što im se dešava i ima strpljenja da sluša priče iz vrtića, ali i o prvim Luninim simpatijama.
- Prezadovoljna sam kćerkama. Nina je mala, a Luna je jaka i dobro se nosi s činjenicom što su joj roditelji javne ličnosti. Ponekad se čak iznenadim njenim veoma zrelim razmišljanjem, i ponosna sam jer ipak smo Gagi i ja kao roditelji sigurno zaslužni za to. Ona jednostavno zna šta je istina, a šta laž. Nikada nisam došla u situaciju da joj se pravdam, jer me ona dobro poznaje, o svemu pričamo, u sve je upućena. Talentovana je za muziku i ako bi poželela da se bavi pevanjem kao ja, ne bih je odvraćala, samo bih joj savetovala da bude svoja, da se nikada ne odrekne sebe zarad drugih. Jer, ja sam najsrećnija zbog toga što su moji roditelji ponosni na mene, što sam ostala normalna. Najvažnije je biti čovek - zadovoljno kaže Anabela.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin