Anđelka Stević: Zavet na večnu ljubav

Anđelka Stević: Zavet na večnu ljubav

14/11/2011

0

Glumica koju gledamo kao voditeljku emisije „48 sati svadba“ na „Radio-televiziji Srbije“, Požarevljanka Anđelka Stević nedavno je menadžeru beogradskog kafe-kluba „Soho“ Dariju Prpiću izgovorila sudbonosno „da“.
Plavokosa glumica, koja tumači glavnu ulogu u dugo najavljivanoj seriji „Žene sa Dedinja“, i njen verenik venčali su se na godišnjicu od početka njihove ljubavne priče. U hramu Svetog kneza Lazara crkvenom venčanju prisustvovalo je nekoliko poznatih ličnosti, među kojima i sve „žene sa Dedinja“. Na ceremoniji nevesta je blistala u neobičnoj i modernoj kratkoj venčanici, a mladoženja je bio vrlo elegantan u dobro skrojenom odelu. Pored glumice Lene Bogdanović u crkvu su stigli i Đorđe Petrović, član grupe „Tap 011“, kao i glumice Maja Noveljić-Romčević i Irena Mičijević. Iz Londona je specijalno zbog svadbe stigao reditelj serije „Žene sa Dedinja“ Dušan Lazarević.
Posle svečanog čina crkvenog venčanja supružnici su se sa gostima uputili u poznati restoran „Smokvica“. Dve stotine zvanica zabavljali su „Bend od marcipana“ i trubači „Džipsi trik" iz Vladičinog Hana. Inače, ovaj trubački orkestar je upoznala tokom snimanja emisije „48 sati svadba“ i toliko su joj se dopali da im je rekla kako će ih sigurno angažovati kada se bude udavala.
- Zahvaljujem svim gostima što su mi ulepšali ovaj divan dan i što su se okupili u velikom broju - ushićeno je rekla lepa plavuša. Nju je iskreno ganulo to što njene prijateljice, glumice iz serije, koja uskoro počinje da se emituje na „Prvoj“ televiziji, nisu krile suze radosnice na njenom venčanju koje je trajalo do kasno u noć.
Mlada je bidermajer bacila Dariovoj rođenoj sestri Dejani, ali je druga devojka uhvatila buket.
- Bukvalno je gađala moju sestru bidermajerom, ali se isprečila druga gošća - za magazin „Hello!“ kroz osmeh kaže dvadesetsedmogodišnji menadžer iz Beograda, koji ne krije sreću što je ozvaničio vezu sa Anđelkom, za koju je odmah znao da je ona prava.
Par se upoznao pre godinu dana, a Dario je odmah imao priliku da se  uveri u raskošni talenat njegove buduće supruge.
- Kada sam je pri upoznavanju pitao čime se bavi, rekla mi je da je glumica. Budući da joj nisam odmah poverovao, ponovio sam pitanje i dodao: „Ali sad stvarno mi reci čime se baviš“. Odgovorila mi je da radi u banci. Poverovao sam joj i mislio da se sa mnom šalila kada mi je rekla da se bavi glumom.  Ovih godinu dana gledao sam je kako glumi u pozorištu i imao sam prilike da vidim i trejler za seriju. Ne mogu da dočekam početak emitovanja serije, jer obožavam njenu glumu, vrlo je talentovana - ponosno ističe Dario, koji je sa Anđelkom odmah posle svadbe otputovao na medeni mesec. Bračni par će desetak dana obilaziti Evropu.
- Trenutno smo u Salcburgu, a potom ćemo ići na proputovanje po nemačkim gradovima, pa ćemo posetiti Cirih. Moram da istaknem da smo od prvog dana znali da smo stvoreni jedno za drugo. Poklonio sam joj verenički prsten nedavno, dok smo bili na odmoru, i odmah je pristala da se uda za mene -  zaljubljeno kaže glumičin suprug koji ističe da planiraju da imaju veliku porodicu i da sa radošću iščekuje dan kada će se ostvariti kao roditelji.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti