Udala se Anđelka Stević

Udala se Anđelka Stević

30/10/2011

0

Voditeljka emisije „48 sati svadba“ Anđelka Stević juče je izgovorila sudbonosno „da“ dugogodišnjem dečku, biznismenu Dariju Prpiću, a za razliku od svoje prethodnice Irene Spasić ona nije želela svoju svadbu u potpunosti da podeli sa publikom emisije koju vodi.
Glumica koju ćemo gledati i u seriji „Žene sa Dedinja“ i njen verenik, suvlasnik poznatog restorana, na večnu ljubav zarekli su se u Hramu Svetog kneza Lazara. Crkveno venčanje počelo je nešto posle 15 časova, a među brojnim svatovima ceremoniji su prisustvovale i poznate ličnosti, a prva je pristigla glumica Lena Bogdanović sa drugaricom. Suze na venčanju nije mogla da zaustavi glumica Maja Noveljić-Romčević, koja je ceremoniji prisustvovala sa sinom, a jedan od svatova bio je i Đorđe Petrović, član grupe „Tap 011“.
Nakon crkvenog venčanja, sveži supružnici su se sa gostima uputili u restoran „Smokvica“, gde je upriličeno svadbeno veselje za oko 200 zvanica, koje je potrajalo do kasno u noć. Kako bi Anđelka mogla da ode na svoj medeni mesec, jednu epizodu emisije koja je već postala njen zaštitni znak vodiće poznati pčelar iz Kupinova Miki Đuričić. U toj epizodi Anđelka će se nakratko pojaviti u venčanici, pozdraviti sa gledaocima i ući u automobil „porše“, te zajedno sa svojim suprugom otići na medeni mesec. Glumica i voditeljka je ove kadrove za emisiju „48 sati svadba“ snimila na dan svog  venčanja.

Izvor i foto: "Alo!"

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti