Marija Veljković: Veridba uz tamburaše

Marija Veljković: Veridba uz tamburaše

Autor: | 28/06/2011

0

Glumica i voditeljka televizijskog kviza „Slagalica“ Marija Veljković posle četiri i po godine zabavljanja sa uspešnim arhitektom Milanom Milovanovićem odlučila je da se uda za svog izabranika, koji ju je nedavno zaprosio na romantičnoj večeri. I pored toga, što su dugo već zajedno i što su mnogo puta razgovarali o venčanju, Milan je uspeo da iznenadi svoju lepšu polovinu i da organizuje prosidbu bez njenog znanja.
- Te večeri, Milan me je izveo na večeru u naš omiljeni restoran „Stara koliba“ gde često odlazimo. Uživali smo u odličnoj hrani i muzici i ni jednog trenutka se nisam nadala da ću baš te noći dobiti verenički prsten. Međutim, kada su tamburaši, tačno u ponoć, počeli da sviraju za našim stolom, on mi je poklonio vredan komad zlata - kaže atraktivna voditeljka, koja je izabranika svog srca upoznala pre pet godina preko zajedničkih prijatelja.
- Bila sam veoma iznenađena tako da u tom trenutku nisam umela da iskažem svoju sreću. Moj verenik je reagovao emotivnije od mene, dok sam ja tek posle nekoliko dana počela da osećam veliko uzbuđenje zbog onoga što se desilo. Interesantno je da je Milan sam birao prsten, koji je zaista prelep, i da je uspeo da pogodi veličinu, tako da ne moram da ga nosim na prepravku, što uglavnom devojke čine u ovakvim situacijama.
Iste večeri Marija je javila srećnu vest svojim roditeljima i najbližim prijateljima, za koje uskoro planiraju da, u čast ovog srećnog događaja, organizuju malu zabavu.
- Pošto je već bilo kasno, najbližima sam brzo javila da smo se verili. Oni koji su bili budni čestitali su nam iste večeri, dok sam od ostalih čestitke dobila sutradan. Milan i ja planiramo da najbliže prijatelje izvedemo u neki večernji izlazak kako bismo i sa njima proslavili našu veridbu - objašnjava Veljkovićeva, koja se sa partnerom već dogovorila da organizuju svadbu početkom jeseni:
- Još nismo odredili datum venčanja, ali planiramo da to bude u septembru ili oktobru jer je još lepo vreme. Sada tražimo idealan prostor za svadbeno veselje, a posle toga ćemo organizovati i sve ostalo. Prethodno, krajem leta planiramo da otputujemo u Španiju, što smo ugovorili pre veridbe. Sada sam srećna što smo odlučili da baš tada odemo na more, jer će nam taj odmor dobro doći da „napunimo baterije“ za predstojeće slavlje.
Ova atraktivna dama tvrdi da je sigurna da je njen verenik čovek sa kojim će provesti ostatak života, jer je njihova ljubav svakim danom sve jača.
- Milan i ja smo zajedno već četiri i po godine i nikada nismo imali krize, niti je intenzitet naše ljubavi ikada oslabio. On je bio uz mene u najtežem periodu u mom životu i pružao mi je bezgraničnu podršku. Osim toga, nas dvoje se svakim danom volimo sve više i još osećamo leptiriće u stomaku - zaključuje Marija.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još