Tijana Čurović: Glumica u ulozi voditeljke

Tijana Čurović: Glumica u ulozi voditeljke

Autor: | 17/04/2011

0

Talentovana glumica Tijana Čurović publiku je oduševila ulogama u hit serijama „Stižu dolari“ i „Ranjeni orao“, a nedavno se oprobala i kao voditeljka emisije „Domaćine, oženi me“ na „Prvoj“ televiziji gde svake nedelje pokušava da pronađe srodne duše mnogim muškarcima. Među njenim najvernijim gledaocima su njen suprug i kolega Slaviša i četvorogodišnja kćerka Taja, kojima nikada unapred ne otkriva sadržaj ove emisije.
- Pošto se i Slaviši i Taji jako dopada emisija „Domaćine, oženi me“, uvek kada smo kod kuće gledamo je zajedno, a oni jedva čekaju novu epizodu pošto nikada ne želim da im otkrijem šta će se desiti. Iako je naša kćerka mala i najzanimljiviji su joj crtani filmovi, voli da gleda i moju emisiju, a najinteresantniji su joj kadrovi sa životinjama, ali i oni kada se kandidatima predstavljaju devojke -objašnjava lepa plavuša koja je vrlo zadovoljna svojim novim poslovnim angažmanom.
- Prihvatila sam da radim ovu emisiju zato što u našoj zemlji ima mnogo neoženjenih i usamljenih muškaraca koji žive na selu, gde nemažena jer su otišle za boljim životomu gradove. Ovaj angažman sam shvatila kao neku vrstu humane misije, jer želim da usrećim što više naših pravih srpskih domaćina i pomognem im da pronađu srodnu dušu. Iako mi je ovo prvi put da radim kao televizijska voditeljka, nije mi bilo teško da se prilagodim novom poslu jer je sličan glumi, u mnogim segmentima čak je i lakši. Najvažnije mi je da opustim učesnike emisije koji su prvi put pred kamerama.
Ova atraktivna dama tokom snimanja često se priseti dana kada je upoznala svog supruga. Bilo je to dok su pripremali prvu zajedničku predstavu u Crnoj Gori. Njena želja je da svi učesnici emisije pronađu svoju idealnu polovinu i dobiju potomstvo, jer to smatra najvećom srećom.
- Taja je prava mezimica jer se i Slaviša i ja trudimo da joj ispunimo sve želje, ali i da je vaspitavamo tako da joj usadimo osnovne ljudske vredosti kojih se i mi pridržavamo, a to su pre svega poštenje, poštovanje i iskrenost. Moj životni moto je da se dobro dobrim vraća, i to bih volela da joj prenesem bez obzira na vreme u kojem živimo - objašnjava Čurovićeva, koja će se uskoro pojaviti i u novoj seriji Zdravka Šotre „Nepobedivo srce“.
Popularna tridesetogodišnjakinja i pored mnogobrojnih poslovnih angažmana priznaje da ima dovoljno vremena za svoju kćerku, a kada su ona i suprug zauzeti, u pomoć joj pritekne majka.
- I pored toga što smo i Slaviša i ja glumci, Tija za sada ne pokazuje interesovanje za glumu i volela bih da tako ostane. Ukoliko,kad poraste, ipak bude iskazala interesovanje za naš posao, podržaću je kao što su i mene svojevremeno podržali moji roditelji.
Tijana i njen suprug uživaju u svakom danu odrastanja kćerke i pomno analiziraju karakter koji polako iskazuje.
- Suprug i ja se nimalo ne slažemo u tome na koga liči naša kćerka, jer se meni čini da je nasledila moje, a njemu njegove osobine. Mislim da je u potpunosti nasledila moj karakter, dok fizički liči i na mene i na Slavišu - zaključuje Čurovićeva.

Piše: Ivana Nikolić



Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin