Anđelka Stević: Možada i ja uskoro stanem da "ludi kamen"

Anđelka Stević: Možada i ja uskoro stanem da "ludi kamen"

06/08/2011

0

Glumačke uloge su joj obično izmicale - za korak. E onda joj je dosadilo da ljudima objašnjava da je „i ovog puta“ zamalo ostala bez angažmana, pa je, u stilu omiljene joj parole „Udri brigu na veselje“, sebe prozvala - kraljicom užeg izbora. Međutim, kasting za novo lice emisije „48 sati svadba“ završen je baš u korist Anđelke Stević. Mlada glumica sada je nova Irena Spasić. U narednom periodu ona će biti u ulozi organizatorke venčanja parova koji se odluče da na „ludi kamen“ stanu pred TV kamerama. Anđelka je već preživela „vatreno krštenje“ i može da se pohvali da se dobro snašla na terenu. Za prave anegdote je još rano, ali kaže da su je i ekipa i domaćini koje je posetila lepo prihvatili. Gledaoci je obavezno dočekaju rečima: „Stara voditeljka je bila odlična, ali i nova nam se sviđa.“
Donedavno je Anđelka samo privatno išla na svadbe, pa i one pod šatorom koje traju dva-tri dana, a sada je srećna što će o našim običajima nešto naučiti i u profesionalnim „pohodima“. Kroz osmeh kaže da će sigurno obogatiti već bogato svadbarsko iskustvo. I naglašava:
- Nema mnogo emisija koje mogu da nas upoznaju s mentalitetom našeg podneblja, običajima, načinom kako se ljudi bore za ljubav... Mislim da u tome prednjači baš emisija „48 sati svadba“, koja navija za porodicu, a to je najlepše od svega. Verovala sam u to i pre nego što sam počela da vodim emisiju.
Uzbuđena je što joj se smeše putovanja širom naše zemlje, jer se upoznavanju s novim sredinama uvek raduje, ali priznaje da će nekim gradovima sigurno ostati verna. Na toj listi se nalaze: Požarevac - u kojem je ostavila roditelje i svoju dečju sobu, Novi Sad - jer je asocira na Akademiju dramskih umetnosti i svoje „klasiće“, i Beograd - u kojem je svila gnezdo sa svojom ljubavlju.
Na pitanje hoće li je rad u emisiji „48 sati svadba“ približiti odluci da uskoro i sama stane na „ludi kamen“ Anđelka odogvara.
- U poslednje vreme često se saplićem o razno kamenje, tako da me ne bi začudilo da uskoro naletim i na taj „ludi“. Sada, da li to ima veze sa emisijom ili neko to „od gore“ radi svoj posao, ne znam. Nije ni važno, dokle god je stvar prava. Dogodiće se i taj dan. Ne mogu da kažem da sam maštala o čuvenoj beloj haljini, ali sam oduvek želela da jednom... za taj specijalni dan, izgledam kao Pepeljuga, Snežana i ostale princeze.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Vojislav Danilov

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti