Danilo Ikodinović: Posle kiše sunce dolazi

Danilo Ikodinović: Posle kiše sunce dolazi

Autor: | 11/04/2011

0

 

Nova emotivna veza proslavljenog sportiste Danila Ikodinovića i dalje je top-tema medija. Pošto nerado priča o privatnom životu, usled nedostatka informacija u medijima se pojavljuju različite priče u vezi sa emotivnim životom nekadašnjeg vaterpoliste. Jedna od njih je da je slavni sportista svojoj novoj devojci Tanji Vračarić, sa kojom je u vezi otprilike mesec dana, nedavno upriličio spektakularnu proslavu trideset četvrtog rođendana u kafani pod nazivom „Tako je suđeno“, koju ima nadomak Novog Sada. Pominjali su se i skupoceni pokloni koje je tom prilikom Danilo darivao svojoj novoj dragoj - od skupocenog nakita do buketa od hiljadu jedne ruže. No, te informacije Danilo Ikodinović potpuno je demantovao.

- Nažalost, to su totalne neistine koje su me zasmejale do suza. Moja devojka Tanja Vračarić je rođena 28. avgusta 1977. godine, tako da zaista nije imala razloga da svoj rođendan slavi četiri meseca ranije - rekao je za magazin „Hello!“ jedan od nekadašnjih najboljih vaterpolista sveta i dodao da se nijednog trenutka od kada je započeo emotivnu vezu sa tridesettrogodišnjom Tanjom nije krio.
- Ja sam slobodan muškarac koji kao i svi drugi može da ima devojku pored sebe. Zbog toga nikada nisam imao razloga da se krijem. Ne vidim šta me sprečava da ponovo budem u stabilnoj emotivnoj vezi. Nisam se nimalo iznervirao kada su naše zajedničke fotografije dospele u javnost. O mom i Tanjinom odnosu je zaista još rano da se govori - istakao je Danilo, a na pitanje da li njegovoj devojci Tanji smeta prevelika medijska pažnja u kojoj se iznenada našla, Danilo je kratko odgovorio:
- Tanja je odlično znala sa kim se upušta u vezu. Znala je za moju trenutnu situaciju, tako da je sada tako kako je.
Nekadašnji vaterpolista je dodao da ga najviše od svega pogađaju novinski članci koji vređaju njega kao ličnost. Činjenica da je Danilo Ikodinović bio proslavljeni vaterpolista koji je karijeru sportiste gradio u klubovima Srbije i Italije, a proglašen je za najboljeg igrača završnog turnira „Evrolige“ 2003. i sportistu godine Srbije i Crne Gore 2005. pala je u zasenak onog momenta kada se zgodni „delfin“ oženio lepom Novosađanskom Natašom Bekvalac. Od momenta kada je stupio u brak sa plavokosom lepoticom prilično miran život koji je do tada vodio, zbog medijske pažnje koju izaziva njegova supruga, bio je narušen budnim okom javnosti koja je želela da sazna šta se sve dešava u životu ovog para. Kada su stvari između Nataše i Danila krenule silaznom putanjom, Danilo je na sve načine pokušao da se odbrani od neistina plasiranih u medijima.
- Jako me pogađaju neistine koje se u poslednje vreme u medijima pojavljuju o meni. Ja sam pošten čovek koji samo pokušava da nastavi da živi svoj život. Imam kafanu koju vodim na pošten način i radim punom parom. Nadam se da će se situacija u kojoj sam se našao polako smiriti i da će ljudi prestati da plasiraju loše priče o meni, jer ukoliko to ne učine, imam i ja keca u rukavu za njih. A tada će svi da zaćute. Ja zaista nikome svesno nikada ništa loše nisam naudio. Nisam ni ja svetac. Činio sam, kao i svi ljudi, loše stvari, ali nikoga nisam povredio namerno - kaže za magazin „Hello!“ Danilo Ikodinović.

Piše: Jelena Popović

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti