Nataša Bekvalac: Žurka u čast mezimice

Nataša Bekvalac: Žurka u čast mezimice

Autor: | 13/04/2011

0

Iako je prošla kroz težak period posle razlaza sa suprugom Danilom, kao i kratke bolesti kćerke Hane, atraktivna pop pevačica Nataša Bekvalac sa nekoliko dana zakašnjenja je u društvu porodice i bliskih prijatelja proslavila četvrti rođendan svoje mezimice. Slavlje, kome je prisustvovalo nekoliko prijatelja, najbližih članova porodice Bekvalac i mnogo Haninih drugova, upriličeno je u „Obrazovnom klubu“ u centru vojvođanske prestonice. Hani je ovo bila treća proslava, jer su joj roditelji pre dečije zabave odvojeno obeležili rođendan sa svojim najmilijima.
Kada su se pojavile na vratima poznatog dečjeg kluba, popularna pevačica i njena kćerka su svojim izgledom izmamile poglede. Odevene u fantastične haljine dobile su pregršt komplimenata, pa su se mogli čuti kometari poput onog: „Lepa majka, lepa kćerka“. Za izgled male slavljenice i odličan stajling, koji je bio osmišljen do tančina, pobrinula se Natašina sestra Kristina Bekvalac.
Atmosfera na rođendanskoj žurki upriličenoj povodom četvrtog rođendana male Hane bila je toliko vesela da je potrajala nekoliko časova duže nego što je planirano. Drugarima preslatke slavljenice bilo je toliko zabavno da su svoje roditelje molili da ostanu još malo. Mališani su uživali u dečjim igrama i programu koji je bio osmišljen samo za njih.
Deci se posebno dopala predstava "Crvenkapa" koju su izveli glumci „Pozorišta mladih“, a najuzbudljiviji trenutak bio je iznošenje torte koja je bila maštovito ukrašena, u obliku Hanine omiljene junakinje „Vinks vile“. Četvorogodišnja devojčica bila je oduševljena mnoštvom poklona koje je dobila, kao i dečjim šampanjcem koji je te večeri svečano otvoren. Imitirajući odrasle, slavljenica i njeni mali prijatelji nazdravljali su penušavim pićem.
Dobra atmosfera i zabava na slavlju kćerke Nataše Bekvalac potrajale su do kasno u noć. Po završetku dečje žurke, popularna pevačica je sa članovima svoje najuže porodice slavlje svoje mezimice nastavila u jednom novosadsklom restoranu.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin