Saša Vidić: Uvek nešto novo i drugačije

Saša Vidić: Uvek nešto novo i drugačije

23/11/2011

0

Poznati kreator Saša Vidić u završnoj je fazi osmišljavanja nove garderobe za folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, u kojoj će se ona pojaviti 24. novembra na novom sudskom ročištu. Specijalno za tu priliku njen prijatelj dizajnira kreaciju u crnoj boji.
- Sinoć sam posetio Cecu i definitivno smo se dogovorili o svim detaljima. Posle belog odela, koje je obukla na prošlom ročištu u Palati pravde, vrlo je bitno da se ponovo, posle dužeg odsustvovanja iz javnosti, pojavi u  elegantnoj garderobi. Budući da je reč o formalnom događaju, ovaj put sam odlučio da izradim kreaciju u crnoj boji koja će joj savršeno pristajati - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže dizajner, koji je odnedavno vlasnik beogradskog kafića „Diamond Room“ .
- Otkriću vam tajnu. Cecu će na dan prestanka kućnog pritvora dočekati mnogobrojnifanovi ispred kuće, pa zajedno osmišljavamo šta će tada obući. Vrlo je bitno da izgleda dobro tog 12. februara jer je to prvi javni izlazak i prvi susret sa publikom posle duže vremena. Ceca još ne razmišlja o nastupima posle prestanka kućnog pritvora, zaokupljena je drugim stvarima. Opuštena je kada je reč okoncertima, a ovaj kućni pritvor joj je poput odmora, mada po kazni. Budući da sam postao vlasnik kafea, po prestanku kazne, iste te večeri, doći će u „Diamond Room“ da zajedno proslavimo - kaže Vidić i dodaje da je slavna pevačica bila presrećna dok su joj deca bila na mini-raspustu u Beogradu jer ih se mnogo uželela.
- Tokom deset dana njihovog boravka u Srbiji, najviše su bili u kući. Nije ih dugo videla, osim preko „Skajpa“, pa su seuželeli zajedničkih trenutaka. Začudio sam se koliko su oboje porasli za kratko vreme. Anastasija više liči na Željka, a Veljko na Cecu. Tasa je izuzetno visoka, skoro metar osamdeset. Sada je prvi put pokazala izuzetnu sklonost prema modi. Preko noći je postala devojka koja ima izgrađen modni stil. Svi smo začuđeni kako tačno zna šta hoće da ponese. Voli da nosi kratko, često dođe kod mene u atelje da isproba neku mini haljinu, ali se dogodi da ne mogu da joj dam da ponese neku kreaciju jer bi me njena majka „ubila“ - kroz osmeh govori najbolji prijatelj estradne dive.
Za magazin "Hello!" Saša Vidić otkriva da će Anastasija biti zaštitno lice njegove nove kolekcije.
- Vrlo je vitka, zgodna, ima divnu kosu i izduženo aristokratsko lice. Stvarno izgleda fenomenalno, pa ću je angažovati da bude zaštitno lice i model moje nove kolekcije koju radim za „Zekstru“. Već sam se o tome dogovorio sa Cecom. Planiram da napravimo foto-sešn Anastasije u novoj kolekciji koja će biti prikazana krajem januara. Moguće je da ćemo slikanje uraditi kada se sa Veljkom vrati u Beograd pred Novu godinu, jer imaju školski raspust.
Kreator ističe da Ceca nije usamljena i da joj nije dosadno iako joj je ograničena mogućnost kretanja.
- Prati sve serije, gleda ih i na internetu. I turske serije gleda, jer ima dosta vremena. U decembru će proslaviti slavu Sveti Nikola, ali sa manjim brojem zvanica nego inače. Nije usamljena iako joj deca nisu tu, jer sa njom živi njena sestra Lidija, kojoj kazna ističe 15. novembra, i njeni mališani.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti