Ceca Ražnatović: Prvi izlazak u javnost posle pet meseci

Ceca Ražnatović: Prvi izlazak u javnost posle pet meseci

07/12/2011

0

Celokupna srpska javnost iščekivala je da vidi Svetlanu Ražnatović posle pet meseci kućnog pritvora. Folk diva pojavila se 24. novembra ujutru na izlazu njenog doma u ulici Ljutice Bogdana u elegantnom izdanju. Nosila je kreaciju svog prijatelja, dizajnera Saše Vidića, koju je on specijalno za ovu priliku kreirao za njen javni izlazak. Dostojanstvenog držanja Ceca je izazvala veliku pažnju kada je stigla ispred suda. Čim je izašla iz automobila u pratnji ličnog obezbeđenja i zeta, fudbalera Predraga Ocokoljića, svi pripadnici sedme sile tiskali su se oko nje kako bi je fotografisali. Iako su mediji preneli informaciju da je njena sestra Lidija, Predragova supruga, odmah po prestanku kućnog pritvora otputovala na Kipar, kako bi bila uz Svetlaninu decu, ona je ostala u Beogradu.
Dok je ulazila u Palatu pravde pevačica je delovala ozbiljno. Primetno je bilo da je „osvežila“ izgled promenivši boju kose u crvenkastu nijansu. Kreacija Saše Vidića je osmišljena za formalni događaj, pa je bila svedena, crno-siva kombinacija. Pevačicini obožavaoci jedva čekajusredinu februara kada će se Ceca prvi put posle kućnog pritvora susresti sa velikim brojem fanova koji će doći ispred njenog beogradskog doma, najavio je za magazin "Hello!" njen prijatelj Saša Vidić.
- Zajedno osmišljavamo kreaciju koju će poneti tog dana. Važno je da tada izgleda dobro jer je to prvi javni izlaz „u slobodi“, kao i prvi susret sa publikom posle dugo vremena - rekao je poznati modni kreator.
Iako je po izlasku iz suda pevačica delovala spokojno i smireno, čak se u jednom trenutku i nasmejala pred kamerama i fotoaparatima, Cecini prijatelji medijima su otkrili da je bila vrlo uzbuđena zbog izlaska iz kuće. Ovog puta nije je ulepšavao njen stalni saradnik, šminker Dušan Lazić, ali joj je frizuru napravila njena frizerka Svetlana Bubanja Bucka, koja joj je i promenila boju kose pre dve nedelje. Frizerka je došla rano ujutru u porodični dom zvezde i napravila joj je jednostavnu frizuru koja joj je odlično pristajala. Sa ravnom kosom i velikim tamnim naočarima, pevačica je izgledala prelepo, a u sudu se zadržala manje od jednog sata. Na izlasku iz zgrade popularnu pevačicu je dočekala nekolicina fanova, koji su je sa divljenjem posmatrali i davali joj  podršku.
Njeni najbliži prijatelji kažu da najveću sreću Ceca oseća u društvu dece, njene sestre Lidije, Viktora i Helene, za koje je veoma vezana, u čijem društvu joj vreme brže prolazi. Za dve nedelje će joj se pridružiti i njena deca, Veljko i Anastasija, koji sa Kipra dolaze kako bi sa majkom proveli  praznični raspust. Porodica će zajedno provesti novogodišnje i božićne praznike pa pevačica s nestrpljenjem očekuje dolazak svoje dece.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti