Tijana Dapčević: Kupila stan na Voždovcu u koji će se uskoro useliti sa suprugom Milanom i sinom Vukom

Tijana Dapčević: Kupila stan na Voždovcu u koji će se uskoro useliti sa suprugom Milanom i sinom Vukom

Autor: | 27/04/2011

0

Od napuštanja vile u kojoj je zbog učešća u rijaliti-programu „Parovi“ boravila mesec dana Tijanu Dapčević skoro je nemoguće videti u javnosti. Pevačica je deset dana provela kod roditelja i sestre u Skoplju koji su čuvali njenog sina Vuka dok su ona i njen suprug Milan bili odsutni od kuće. Po povratku u Beograd posvetila se snimanju novog singla koji bi trebalo da promoviše krajem aprila, a ono čime je najviše zaokupljena je selidba. Tijana i njen suprug su nedavno kupili stan na Voždovcu, ali je preseljenje zbog izazova kojeg su se prihvatili moralo da sačeka. Sada užurbano završavaju opremanje svog novog doma i za nekoliko nedelja počeće život na drugoj adresi. Porodica Dapčević nekoliko godina živela je u stanu na Vračaru. Želja za većim prostorom odavno postoji zbog čega su rešili da sebi pronađu nov stan. Voždovac, lokacija koja im se dopada jer su, kada su se venčali, živeli u toj beogradskoj opštini, učinila im se kao odlično mesto za odrastanje njihovog sina, pa su se vratili tamo odakle su pre nekoliko godina otišli. Kako je Tijana u nekoliko intervjua izjavila da već uveliko planira drugo dete, ne treba da čudi što je na vreme obezbedila kvadrate za komotno funkcionisanje višečlane porodice.
- Opremanje stana privodimo kraju. Ostalo je da nam stigne još nekoliko komada nameštaja. Stan na Vračaru, u kojem još živimo, bio nam je skučen i zbog toga smo se odlučili da kupimo novi koji ima veću kvadraturu i bolji raspored prostorija. Vuk sada ima svoju sobu. Reč je novogradnji, tako da nije bilo potrebe da nešto menjamo, dorađujemo ili pregrađujemo - priča Milan Dapčević.
U novom kraju jedan od prvih komšija porodice Dapčević je Aca Lukas. Komšije će biti još malo, jer se Lukas uskoro sa suprugom Sonjom i njenom kćerkom Sofijom seli u četvorosoban stan koji je kupio kod „Beogradske arene“. Pevačica planira da sve svoje prijatelje pozove na žurku koju će prirediti zbog useljenja.
- Vuka smo krstili u februaru, ali nismo pravili proslavu tako da ćemo sada imati dva povoda za veselje. Sačekaćemo leto jer planiramo da sve organizujemo u Somboru, i to napolju, a pevaće Zvonko Bogdan - kaže Milan.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin