Lejdi Gaga: Uzburkane emocije

Lejdi Gaga: Uzburkane emocije

Autor: | 16/06/2011

0

Dok je prošle nedelje na koncertu pevala pesmu „Ti i ja“, planetarna atrakcija i trenutno najveća pop zvezda Lejdi Gaga zaboravila je na ono što ima i setila se onog što je izgubila. Njeni prijatelji su naveli da je burnu romansu sa hevi-metal bubnjarem Lukom Karlom, prepunu uspona i padova, okončala na svoju inicijativu. Ipak, dok je pevala pesmu koju je napisala inspirisana njihovom ljubavlju, oči su joj se napunile suzama. Pesma je nastala u vreme njihovog zabavljanja i ona je napisala tekst pesme koji ju je vidno potresao: „Svega bih se odrekla da ponovo budem tvoja“.
- Svaki put kada izvodim ovu pesmu postanem previše emotivna - rekla je pošto su je novinari upitali zbog čega se umalo nije rasplakala na sceni.
Dvadesetpetogodišnja zvezda, koja je publiku osvojila dobrim glasom, hit-pesmama i kontroverznim imidžom, sredinom prošlog meseca objavila je da je raskinula sa rokerom sa kojim se zabavljala od prošlog leta, iako je njihova ljubavna priča otpočela 2005. Upitana ima li dečka, u emisiji „Šou Grema Nortona“, na američkoj televiziji, rekla je da više nije sa Lukom, koji je, inače, pet godina stariji od nje.
- Sada nemam dečka i nisam skoro bila na nekom sastanku - rekla je, dodavši da za raskid krivi svoj „ludački poslovni tempo“. Ovo nije prvi put da otvoreno priča o vezi sa Lukom, koji je ostavio dubok trag u njenom emocionalnom životu.
- Nikada nijednog muškarca nisam volela kao njega, a posle našeg raskida zarekla sam se da se više nikad neću tako zaljubiti. Rekla sam mu da će zažaliti što je sumnjao u to da ću postati uspešna, a danas sam mu zahvalna zbog ovolike popularnosti - izjavila je prošlog leta kada su obnovili romansu. Zbog njega je tada prekinula vezu sa dizajnerom Metjuom Vilijamsom, koji je zbog nje ostavio devojku sa kojom je dobio dete.
Lejdi Gaga i Luk Karl počeli su da se zabavljaju 2005, u vreme kada nije bila poznata i dok su je još oslovljavali njenim pravim imenom - Stefani Đermanota. Kako je počela vrtoglavo da se penje na putu ka zvezdama, njena veza sa Lukom je postajala sve „hladnija“. Ona je izjavila da ju je Luk inspirisao da napiše svoje najveće hitove, a čule su se i priče da su bili blizu veridbe.
Posle raskida, obnovili su vezu romantičnim odmorom u Meksiku, u julu prošle godine, kada su i fotografisani kako se strastveno ljube u bazenu. Dok je ona vredno „cementirala“ svoje mesto zvezde broj jedan u svetskoj muzičkoj industriji, od trenutka njihovog pomirenja do danas, on se svim silama trudio da je nekako u tome „isprati“. Da bi joj bio zanimljiviji i značajniji, postao je menadžer noćnog kluba, didžej, autor bloga, poluprofesionalni kuglaš, čak je dobio i doplomu ličnog trenera fitnesa. Najbizarnije od svega što je radio je njegova dijeta koju je nazvao: „Kako sam pijan izgubio dvadeset kilograma“, u kojoj objašnjava sistem kojim se kilogrami gube provodom uz često konzumiranje velike količine akoholnih napitaka. Sve je to očigledno bilo malo za plavušu poznatu po izjavi: „Vrlo brzo mi dosade muškarci“.
Ostavila je Luka dok je boravila na „Kanskom filmskom festivalu“, ali ga nije zaboravila, što je nedavno i pokazala. Iako nije mnogo javnosti otkrivala o razlozima raskida sa rokerom, nema sumnje da Luka Karla još nije prebolela, što će na nju delovati inspirativno.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin