Ana Bebić: U Beogradu su mi i ljubav i karijera

Ana Bebić: U Beogradu su mi i ljubav i karijera

Autor: | 17/03/2012

0

Mlada pevačica Ana Bebić, rođena u Metkoviću, na ušću Neretve u Jadran, posle učešća u "Operaciji trijumf" rešila je da nastavi da gradi karijeru u Beogradu. Ovih dana, pored nastupa, ima vremena i za kuvanje.
- Znam ponešto da spremim, najviše volim da kuvam grašak. Živim sama i ne volim baš da provodim vreme pored šporeta samo za sebe. Međutim, kad mi dođe neki dobar trenutak, zdušno se posvetim tome. Sve što nađem u frižideru znam da iskoristim za kuvanje i uvek ispadne odlično.
Na pitanje čega se najviše uželi od jela iz svog rodnog kraja, mlada pevačica odgovara:
- Domaće supe. Znači, piletina i razni začini, te povrće, po kome je moj kraj poznat. Uželim se i pravih domaćih jela, pasulja i sočiva. Moja baka Anka je to najviše volela da kuva, tako da mi to nedostaje.
 Ana je u Beogradu već tri godine, a na pitanje da li ga smatra svojim gradom, Ana kaže:
- Beograd je trenutno najbolje mesto za moju karijeru, a uz to "idu" i ljubav i prijateljstva. Stekla sam baš mnogo drugara, koji uglavnom nisu iz moje branše, a koji me podržavaju i prate. Niko od njih se ne bavi muzikom, što je povoljna okolnost, jer ne slušam non-stop priče o estradi, već razgovaramo o drugim, jednostavnim temama.
Ana kaže kako ima dosta nastupa, ali da pored toga i studira, te da su joj svi dani ispunjeni. Na pitanje šta će u skorije vreme ponuditi publici Ana odgovara:
- Upravo sam završila spot sa "Flamingosima" za pesmu "Litar vina". Što se tiče mene, spremam specijalno iznenađenje, pre leta će izaći i biće baš nešto posebno. Filip Miletić i Miloš Roganović rade na tome da negde krajem proleća obradujem sve koji me vole.
Ana kaže da od malih nogu prati "Doru" i "Evroviziju" i da bi jednoga dana na nekom od ovih festivala volela da predstavlja svoju zemlju - Hrvatsku. Kaže, za nju bi to bila privilegija i čast.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti