Ceca Ražnatović: Najvažnije mi je da su moja deca srećna

Ceca Ražnatović: Najvažnije mi je da su moja deca srećna

Autor: | 23/04/2014

0


Maša Terzić istetovirala je na ruci početno slovo imena svog verenika Veljka, a njen brat Kostadin zbog Cecine mezimice Anastasije prekinuo je sve paralelne veze koje je doskoro održavao sa više devojaka.

Ljubavna sapunica poznatih porodica postaje sve interesantnija, a ljubav naslednika Cece Ražnatović sa decom Zvezdana Terzića odigrava se pred očima javnosti jer oni tako žele.

raznatovici-terzici-foto-fejsbuk-1398181643-484343

Dugogodišnje prijateljstvo familija Ražnatović i Terzić od kraja prošle godine počelo je da dobija drugačije konture, te je tako danas, Ceca Zvezdanovoj Maši potencijalna svekrva, a njenom rođenom bratu Kostadinu tašta.

Ceca je u emisiji "Exkluziv" samo ukratko prokomentarisala vezi njene ćerke i Zvezdanovog sina rečima:
- Ma samo neka su srećni.

raznatovici-terzici-foto-fejsbuk-1398181643-484351

Maša se juče pohvalila tetovažom na svojoj levoj ruci koju je posvetila dečku Veljku ucrtavši početno slovo njegovog imena.

Folk zvezda se ne meša u izbor svoje dece, ali njihove trenutne partnere veoma je lepo prihvatila i svi se odlično slažu, a uglavnom borave u njenoj kući. Ceca se osmehuje kad primeti sreću u očima svoje dece, pa i da ima zamerke na račun njihovih emotivnih partnera, zadržava ih za sebe.

Zvezdan se nije oglasio javno povodom ljubavne veze svog sina Kostadina, dok je Mašinu vezu sa Veljkom Ražnatovićem okarakterisao kao dečiju igru. Prilike ga demantuju, jer se njegova mezimica skoro pa preselila kod dečka u Ljutice Bogdana.

444947_-veljko-raznatovic--foto-facebook-2_f

Anastasija Ražnatović koja će uskoro proslaviti 16 rođendan, postala je nerazdovojna od svog šest godina starijeg dečka Kostadina Terzića, Zvezdanovog starijeg sina. Iako su manje od mesec dana zajedno, Tasa i Kosta na društvenim mrežama izjavljuju međusobno ljubav i fotografišu se zajedno čsk i dok se strasno ljube.

Veljko Ražnatović prihvatio je sestrinu vezu, te je sa potencijalnim zetom i pašenogom postao blizak prijatelj sa kojim razmenjuje i garderobu.

Untitled

Izvor: Blic
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti