Pesma uz po koju suzu radosnicu: Cela estrada na proslavi Željkovog 1. rođendana, presladak dečak poneo tatino prvo odelo

Pesma uz po koju suzu radosnicu: Cela estrada na proslavi Željkovog 1. rođendana, presladak dečak poneo tatino prvo odelo

Autor: | 04/06/2021

1

Prvi rođendan Željka Ražnatovića slavio se noćas uz pesmu, igru i sjajnu atmosferu 

Danima se s nestrpljenjem iščekivao 3. jun, kada je pre godinu dana na svet došao Željko Ražnatović, unuk pevačice Svetlane Cece RažnatovićVeljko i njegova supruga Bogdana odlučili su da sinu prirede gala slavlje, a obe porodice učestvovale su u pripremama, koje su trajale nedeljama. 

Boško Karanović

 

Glamurozna proslava organizovana je u jednom elitnom prestoničkom restoranu, kojoj su prisustvovali brojni prijatelji, Cecine kolege sa estrade, Veljkovi prijatelji iz sveta sporta, kao i mnogobrojni članovi porodica Ražnatović i Rodić. Ceo prostor bio je dekorisan u duhu džungle, a slavljenik je posebno bio oduševljen balonima sa animal-printom, kao i figurama različitih životinja. 

Ceca se na unukovom slavlju pojavila u kombinaciji koja joj je savršeno pristajala, pa iako je plenila svojom lepotom, svu pažnju novinara i prisutnih odneo je jednogodišnji Željko, koji je nosio očevo prvo, belo odelo.

Pročitajte: Euforija u domu Ražnatovića: Sutra Željko slavi 1. rođendan, Anastasija sprema originalan poklon

Boško Karanović

 

- Danas je poseban dan. Ovo je Veljkov smoking, on je slavio ovako svoj prvi rođendan, pravi tatin sin. Brzo mi je proletelo vreme, mnogo sam srećna i ponosna i zaljubljena u mog lepog miša. On je mali, imaće uspomene. Čekam da on napuni tri godine pa ćemo videti za poklon. Mama je lepotica, on je isti Veljko za sad. Ovo je naš poseban dan, želimo da se svi provesele. Veljko se sjajno snašao u ulozi oca i njegov otac je isti takav bio - rekla je Ceca sa suzama u očima.

Boško Karanović

Među prvima na proslavu su stigli i Bogdanini roditelji, sestra Nataša Rodić, tetka Anastasija RažnatovićHaris i Melina DžinovićAca Lukas, kao i Ivana Pavković, koja je zabavljala goste. 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Ponosna Ceca blistala je čitave večeri u društvu partnera Bogdana Srejovića, koji je na slavlje doveo i svoju ćerkicu.

Koliko je srećna i ispunjena, Ceca je pokazala i pesmom. Pevajući velike hitove, i to samo u čast svog unuka, Ceca je atmosferu dovela do usijanja. 

 

Prvi rođendan Željka Ražnatović - slavljenička torta oduševila goste

Sigurno najemotivniji momenat večeri bio je i kada je pred goste izneta prelepa rođendanska torta, kojoj se slavljenik obradovao iz sveg srca. 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marija 19:18 05.06.2021
Odgovori

Bas lepo slavlje! Ceca bi izgledala lepse kada bi shvatila da koza visi sa skoro 50 god, i da ima masne naslage, bez obzira na zatezanja i tretmane, jer se priroda ne moze zaustaviti, pa da obuce nesto preko čega joj se ledja neće prelivati. Takodje da skine zadnjicu ako nije permanentna. Elegantno i svedenije bi je pravilo mladjom jer bi ujedno i prikrila to sto želi da sakrije. Nije sve u parama negu u stilu. Inače su svi super i neka su živi i zdravi!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti