Ceca Ražnatović: Neke rane nikad ne zacele

Ceca Ražnatović: Neke rane nikad ne zacele

19/01/2014

0


Pevačica Ceca Ražnatović kaže da je iznenađena pažnjom koju je izazvala navodna veridba sina Veljka i ćerke predsednika OFK Beograd, Maše Terzić, ali i da je prerano da se njen mezimac odluči na takav korak, budući da je još uvek veoma mlad.

- Pomalo sam iznenađena tolikom medijskom pažnjom, ali srećna sam što se napokon komentarišu tako divne teme. Moj sin i njegova devojka su zaljubljeni, vole se, ali su još uvek veoma mladi za tako ozbiljne planove i promene. Pomogla sam i oko izbora prstena. Zaista je lep i pravi je božićni poklon. Barem mu je to bila prvobitna namera - kazala je pevačica.

Ceca je prokomentarisala i odnosne između njene i porodice Terzić.

- Mi smo dugogodišnji prijatelji. Da je došlo do prave veridbe, valjda bismo i mi roditelji to znali. Šalu na stranu, deca se zaista vole i to je lepo. Njima sada deluje kako će to biti za ceo život i ne mora da znači da neće biti u pravu - dodala je pevačica.

Ražnatovićeva priznaje i da joj pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan jako nedostaje.

- Čini se kao da je juče bilo, a prođe decenija ipo. Neke rane nikada ne zacele… Volela bih da se niz ružnih događaja otpočetih Željkovom smrću nikada nije desio, ali, život ide dalje. Sve bih dala da može da bude tu pored mene i gleda decu kako rastu, ali sudbina je htela drugačije - zaključila je ona.

izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti