Kim Kardašijan i Kanje Vest: Porodično na reviji

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Porodično na reviji

Autor: | 29/09/2014

0

Kim Kardašijan sa suprugom i kćerkom već nekoliko dana boravi u Parizu. Par je tamo otišao kako bi pratio "Nedelju mode". Juče im se u francuskoj prestonici pridružila i Kimina majka, Kris Džener. Najpoznatija "rijaliti porodica na svetu" okupila se na modnoj reviji brenda "Givenchy", kako bi pružili podršku jednoj od pripadnica slavne familije.

Naime, osamnaestogodišnja Kendal Džener, kćerka Kris i Brusa Dženera, i mlađa sestra popularne Kim, uspešna je manekenka i bila je jedan od modela na ovoj reviji. Iz prvog reda bodrili su je majka, sestra i zet, popularni reper Kanje Vest, ali i sestričnina Nort. Devojčica se sve vreme vrpoljila u majčinom krilu, a pažnju je plenila i neobičnom odevnom kombinacijom.

Kim je svojoj naslednici za ovu priliku odenula crne kratke helanke i prozirnu haljinu od čipke iste boje. Dosad se devojčica pojavljivala u ležernim dečjim kombinacijama, i za njen stajling ugalavnom je bio zadužen otac, a sudeći po toaleti koju je sinoć ponela tridesettrogodišnja zvezda rijalitija, jasno je da je pažljivo uskladila svoju sa odevnom kombinacijom svoje mezimice.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti