Kim Kardašijan se potpuno slomila pred kamerama: Dešavaju mi se užasne stvari, iscrpljena sam

Kim Kardašijan se potpuno slomila pred kamerama: Dešavaju mi se užasne stvari, iscrpljena sam

Autor: | 27/05/2023

0

Brak Kim Kardašijan i Kanje Vesta, kao i njegov krah, bio je pod lupom javnosti, posebno jer se rijaliti zvezda trudila da ne iznosi privatnost u medije. To se ne može reći za Vesta, koji je koristio svaku priliku da javno ponizi i vređa svoju bivšu suprugu sa kojom deli četvoro dece. Kim je konačno odlučila da prekine tišinu, i pričajući o svojim osećanjima tokom razvoda potpuno se slomila pred kamerama.

Guliver Getty Images

 
 
 

Kardašijan smatra da nije fer način na koji Vest otkrivao javnosti toliku količinu privatnih porodičnih informacija kako bi rasteretio sebe, kada je ona o njemu uvek govorila pozitivno u javnosti.

- Ponekad će mi Kanje reći: „Mogu li da dobijem odobrenje za ono što kažeš o meni u svojoj emisiji?“, a ja ću reći: „Pa, upravo si pričao o meni u ovoj pesmi, onoj pesmi, ovom intervjuu, onom intervjuu, a nisi tražio moju dozvolu – rekla je Kim u novoj epizodi emisije „Keeping up with the Kardashians“.

Pročitajte: Bolest Kim Kardašijan se više ne može sakriti, potresne fotografije (foto)

youtube printscreen

 

 - Čak i one lude stvari koje Kanje kaže o nama, nikad ne komentarišem, nikad ne objavljujem. Moram da sedim ovde i da ne kažem ništa jer znam da će moja deca jednog dana ceniti moje ponašanje i znam da je to najbolja stvar za njih – dodala je.


Uspešna preduzetnica rekla je da je posebno pazila na način na koji govori o Vestu pred njihovoj deci — Nort, Seint, Čikago i Psalmu, i da je ulagala ogroman trud da predstavi njihovog oca u pozitivnom svetlu.
- Dešavaju mi se užasne stvari i znam šta sve može da se desi, i kad uđem u auto, moja deca hoće da slušaju njegovu muziku. I onda kažem, da, on je najbolji. I onda pustimo njegovu muziku i pevamo zajedno, a ja umirem iznutra jer ću zauvek da budem njegova podrška pred njima – rekla je Kim, pa dodala:

Pročitajte: Ima li kod nas ovakvih majki? Pismo ćerke Kim Kardašijan obišlo svet, razotkrila stanje u kući FOTO

youtube printscreen

 

- Najviše me boli kada mi neko kaže da će on zauvek da bude moj zaštitnik, a ja nikada ne kažem ništa negativno na to. Ako kažem, „iscrpljena sam“, osećam se krivom zbog toga. Mogu li bar jednom svi da se saberu? Smem li samo jednom da dozvolim sebi da ne budem u kontroli? Želim da imam loš dan i ne mogu – Kim Kardašijan se potpuno slomila pred kamerama i zamolila je producentkinju da više ne pričaju o ovoj temi.

Pročitajte: Nacionalno blago više ne izgleda isto - Kim Kardašijan uništila legendarnu haljinu Merilin Monro (foto)

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Tek što je podnela papire za razvod, Kim našla novu ljubav?

Razvod Kim Kardašijan i Kanje Vesta šokirao je svet. Kontroverzni ljubavni par godinama je punio novinske stupce svojim odnosom koji je neretko varirao od velike ljubavi do razvoda. Javnost je navikla da se stalno nešto dešava u njihovom domu, pa tako ni vest o definitivnom razlazu nisu shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da isplivava prljavi veš iz njihove porodice.

20/03/2021

16353 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti