Kim Kardašijan i Kanje Vest: Porodični odlazak u Pariz

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Porodični odlazak u Pariz

Autor: | 24/09/2014

0

Supružnici Kim Kardašijan i Kanje Vest već nekoliko dana borave u Evropi. Par je juče viđen kako odlazi na večeru u jedan restoran u centru Londona, a rano jutros doputovali su u Pariz. U prestonicu Francuske došli su u društvu svoje kćerkice Nort Vest. I dok su Kim i Kanje bili namrgođeni pred brojnim paparacima, koji su ih u stopu pratili od aerodroma do hotela gde su se smestili, njihova naslednica veselo se osmehivala.

Petnaestomesečna devojčica uživala je u naručju svog popularnog oca, koji je malenu Nort potom smestio u kolica, dok je Kim išla pored njih. Tridesettrogodišnja zvezda rijalitija pokupila je kosu u rep i na licu nosila velike tamne naočare, a za ovu priliku odenula je dugi beli kaput. Povod dolaska ovog trojca u glavni grad Francuske jeste Nedelja mode.

Inače, u američkim medijima pojavile su se informacije o tome kako bračni partneri vaspitavaju svoju kćerkicu.

- Kim uspostavlja jasne granice kakve su neophodne deci, a za nepoštovanje biće posledica, iako one ne podrazumevaju batine. Ideja je da se pozitivno ponašanje nagrađuje, a da se svi ispadi rešavaju strpljenjem i ljubavlju - priča jedan insajder za "RadarOnline" i ističe kako je Kanje za razliku od Kim veoma popustljiv i čini sve kako bi udovoljio svojoj mezimici.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti