Kajli Džener prevarila svet: Lažirala finansijske dokumente, nije milijarderka!

Kajli Džener prevarila svet: Lažirala finansijske dokumente, nije milijarderka!

Autor: | 30/05/2020

0

Kajli Džener je postala uzor mnogim devojkama širom sveta, jer je prošle godine sa samo 22 postala najmlađa milijarderka na svetu -  uspešna i savršena, ali izgleda i vrlo lukava

Kajli Džener je prošle je godine postala poznata kao 22-godišnja milijarderka, a nedavno je prodala 51 odsto udela u svojoj kozmetičkoj kompaniji Kylie Cosmetics. Za ovu transakciju je dobila oko 600 miliona dolara. Forbes je izdao članak u kojem optužuje članove Kajliine porodice za laganje o finansijskom stanju kompanije i njenim prihodima.

Pročitajte: Kajli uživa sa ćerkom u domu vrednom 36,5 miliona dolara

Štaviše, Forbs tvrdi kako je Kajli lažirala finansijske dokumente koji su potkrepljivali tvrdnje o tome koliko je dobro stajala njena kompanija. Coty je kupio 51 odsto udela Kylie Cosmetics koja je bila procenjena na 1.2 milijarde američkih dolara. Nova Forbes-ova procena je da Kajli vredi oko 900 miliona dolara!

 

Kajli uzvratila je Forbsu na uobičajeni način – putem društvenih mreža.

- Šta me je dočekalo kad sam se probudila. Mislila sam da je ovo stranica koja drži do sebe. Sve što vidim je niz netačnih tvrdnji i nedokazanih sumnji. Nikad nisam tražila nikakvu titulu niti pokušala da lažem kako bih je dobila - napisala je mlada zvezda na Tviteru.

Pročitajte: Kajli Džener: Najneobičnija žurka ikada za dvogodišnju ćerku Stormi

Foto Instagram

Kajli se dodatno osvrnula na to što je tvrdnja da je krivotvorila poresku karticu nečije mišljenje.

- To je vaš dokaz? Znači, vi ste samo MISLILI da je u pitanju krivotvorina? Šta ja to čitam - napisala je Kajli.

Forbs je objasnio da povrat poreza iz 2016. ukazuje na mnogo više prihode nego što su oni koje je Coty objavio. Jedina dva moguća objašnjenja su da je prodaja proizvoda Kylie Cosmetics drastično opala u sledeće dve godine ili da je povraćaj poreza bio lažiran.

Pročitajte: Kendal i Kajli ponovo optužene za krađu!

Forbs je mlađanu Džener imao na naslovnoj strani tokom 2019. kao najmlađom milijarderkom koja je to sama postigla. Ta je tvrdnja navodno naljutila Kanjea Vesta koji je titulu milijardera dobio tek u aprilu ove godine. Dodatno se naljutio jer je njegovo bogatstvo procenjeno na 1.26 milijardi dolara, kad je, prema njegovim rečima, zapravo u pitanju 3.3 milijarde dolara.

Forbs se oslanja na niz stručnjaka te razne dokumente i ne uzima zdravo za gotovo izjave o bogatstvu. Bilo kako bilo, zadnje procene bogatstva raznih pripadnika porodice Džener i Kardašijan prilično su impresivne.

Pročitajte: Kajli Džener odgovorila na glasine o raskidu: Internet sve čini 100 puta dramatičnijim!

Kim Kardašijan vredi oko 370 miliona dolara, Kris Džener oko 90 miliona, Kloi Kardašijan oko 40 miliona, Kortni Kardašijan oko 35 miliona, Kejtlin Džener oko 100 miliona, Kendal Džener oko 30 miliona i Rob Kardašijan oko deset miliona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti